Хвалба - снощи имахме гости с препиване и преспиване. Оплакване - fihi пак се предаде рано-рано и ме остави да се надпиваме с госта до 2.30! Още едно - утре ще ни спрат нета и не се знае кога ще можем да го платим. Хвалба - забърках чудно свинско със зеле на фурна.
Ти моме тука само за манджи пишеш и ша са скарам с теб найш ли как зле влияеш на празния ми стомах.
Хваля се: Типото вече има нов собственик! Да му е честита новата кола!Оплаквам се: криво ми ееееее!!!!!!Хваля се: новият собственик ми е приятел, живее е Шотландия и след 1 седмица си тръгва за натам Познайте кой ще ползва колата, докато го няма
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Хваля се: Типото вече има нов собственик! Да му е честита новата кола!Оплаквам се: криво ми ееееее!!!!!!Хваля се: новият собственик ми е приятел, живее е Шотландия и след 1 седмица си тръгва за натам Познайте кой ще ползва колата, докато го няма
Аз . И за кво му е кола на новия собственик след като живее в чужбина ?
Аз . И за кво му е кола на новия собственик след като живее в чужбина ?
Амииии, човека иска да си има кола под ръка, като се прибира през няколко месеца. Пък и днес му трябваше много на зор, че трябваше да заминава за Козлодуй и хич не ми даде възможност да му откажа)) Вече трябва да е там, надявам се :Dп.п. там е, обади ми се преди малко
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Хваля се: въпреки -14 градуса колата запали от раз. Малко се съмнявах, защото незнам акумулатора на колко годинки е. Аз я карам от 2,5г. и я взех с него.
Бе видях те аз че светна в скайпа, ама не повярвах че си станал толкова рано Оплаквам се: Днес жената трябваше да ходи първа смяна на работа и ме вдигна да я карам... Отвън е -14...Хваля се: Колата запали от раз. Само й показах ключа
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар