Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Humppa написа:
    Оплаквам се: бравото е без спирачки, зазимено е вече в гаража за неопределено време. Педалът е омекнал, не спира, а от към предните колелета се чува яко стържене. Евентуални диагнози: накладки и дискове са останали без ресурс, повреда в помпата, липса на спирачна течност, или вода в течността...
    кой е пропуснал зимната профилактика :D днес за малко да ме глобят ,че не ми свети левият фар ,ама за малко ...
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Мега много се размазахме в клуб Viper Rooms в Студентски град - Ahmed Sendil party - какво повече да кажа...

Коментар

...

Оплаквам се: Пак пръснах картера...Хваля се: Този път свалянето и после поставянето мина по-лесно и Данчо Сърбина му удари една заварка за 30лв...
        Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
        Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Оплаквам се: Вчера ми Увеличиха застраховката към кредита,т.е увеличи ми се и вноската по кредита с около 10лв./мес.Оплаквам се: Сега излизах на вън ,голям студ ,духа ураганен вятър е -8 а се усеща като за -21 ,така пише в http://sinoptik.bg/

Коментар

Оплаквам се: на работа съм, а как ми се искаше да съм още в леглото.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
              Да си си стоял в леглото миналата събота. Тогава маха крачоли до фурната и назад в студа, нали?
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

z_sutrov написа:
                Хваля се: в леглото съм, и никак не ми се иска да съм на работа

Коментар

БЯСНА СЪМ :1. Успах се2. Заключих се в гаджето4. Излязох и видях, че яко е наваляло гнусен сняг5. Колата ми беше затрупана, а не можеше да я оставя там6. Сетих се, че нямам зимни гуми7. Умрях от студ докато я изчистя8. Пътищата не бяха почистени9. Стигнах някакси до работа, отидох за кафе и машината се развали, добре че барманът е опитен... БАСИ ГНУСНАТА СУТРИН ! ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН СНЕГЪТ !!!
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Ходих до магазина. Замръзна ми плодовитостта, да му се невиди.....Имаме външен термометър - 10.4 показва. Смятам да гушна съпругата и никво излизане извън леглото.

Коментар

На работа съм да го ...
                      Bravo 1.2 16v
                      Lancia Dedra 1.8 16v
                      Suzuki GSXR250R

Коментар

Тая сутрин не бяха почистили никоя улица в Пловдив ( от 6 и 30 до 7 и 30 ) се пързалях като невидял Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                        MB 280 S W108 67' - pickUp
                        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Хваля се,не съм на работа голям кеф особено като гледам вън какво е времетоОплаквам се,гледам щерка си(3г)майка и е на работа.Не иска да яде,не ме слуша,във цялата стая се търкалят всевъзможни играчки.Баси и работата,майка и как се оправя направо незнам,затова съм я оставил на самотек да прави кот и кеф,аз се предавам.Като огладнее ще иска да яде,засега да стои гладна.

Коментар

mims написа:
                            БЯСНА СЪМ :1. Успах се2. Заключих се в гаджето4. Излязох и видях, че яко е наваляло гнусен сняг5. Колата ми беше затрупана, а не можеше да я оставя там6. Сетих се, че нямам зимни гуми7. Умрях от студ докато я изчистя8. Пътищата не бяха почистени9. Стигнах някакси до работа, отидох за кафе и машината се развали, добре че барманът е опитен... БАСИ ГНУСНАТА СУТРИН ! ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН СНЕГЪТ !!!
                            Ти кво искаш? По бански на плажа ли? Зимата е НОРМАЛНО, дори ЖЕЛАТЕЛНО да има сняг. Сега заради теб - ще си сипя едно JB Jet!
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Вече съм на кило вино и съответно около и над половин кило глиганско! Па нека ме чекат да мрием!
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Вече съм на кило вино и съответно около и над половин кило глиганско! Па нека ме чекат да мрием!
                                Как беше дай ми едно буре с вино и едно прасе пък ме чакай....... :D Да се похваля: Вече няма да работя през почивните дни Да се оплача: Леко се разболях и се опитвам да се лекувам с ракия и трушия
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X