Дооплаквам се......изкарахме вчера колата от дола. Беше адска и жалка картинка. Вечерта, когато стана произшествието, беше тъмно, ние бяхме уплашени и общо взето хич и не я гледах колата. Просто я заключихме и ни закараха до вкъщи. Вчера обаче като отидохме да я вадим и направо ми домиля. Има проблем със скоростите - целия лост е изтръгнат, движи се неконтролируемо навсякъде, има разхвърляни наоколо пластасови счупени части от леглото, в което влиза ябълката на лоста. Какво е ставало, защо се е изтръгнало така, незнам. Възможно е и аз при обръщането да съм го изтръгнал, или жена ми с тялото си да го е направила нещо, защото беше отгоре ми, въпреки колана......незнам. Гумите от лявата страна бяха паднали, има хлътвания отстрани, но майстора каза че ще ги изправи. Иначе стъклата са здрави, фарове, мигачи и т.н...всичко е здраво. Страничното ми огледало се беше прибрало при обръщането. Върнахме го обратно, но се клати. Ще трябва и там да се прави. По мотора няма никакви поражения. Акумулатора беше само леко разместен. Антифризи, масла...всичко беше на линия. Запали на секундата, загря си нормално, чека не дава грешки......Сега е в сервиз за обстоен преглед. Очаквам днес да ми звъннат. Иначе ние сме добре. Мен все още ме боли коляното и е насинено. Къде съм го фраснал, незнам.....това е за сега.Стискайте ми палци количката да е добре, че страшно милея за нея да му се невиди.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
-
Явор Митев написа:Дооплаквам се......изкарахме вчера колата от дола. Беше адска и жалка картинка. Вечерта, когато стана произшествието, беше тъмно, ние бяхме уплашени и общо взето хич и не я гледах колата. Просто я заключихме и ни закараха до вкъщи. Вчера обаче като отидохме да я вадим и направо ми домиля. Има проблем със скоростите - целия лост е изтръгнат, движи се неконтролируемо навсякъде, има разхвърляни наоколо пластасови счупени части от леглото, в което влиза ябълката на лоста. Какво е ставало, защо се е изтръгнало така, незнам. Възможно е и аз при обръщането да съм го изтръгнал, или жена ми с тялото си да го е направила нещо, защото беше отгоре ми, въпреки колана......незнам. Гумите от лявата страна бяха паднали, има хлътвания отстрани, но майстора каза че ще ги изправи. Иначе стъклата са здрави, фарове, мигачи и т.н...всичко е здраво. Страничното ми огледало се беше прибрало при обръщането. Върнахме го обратно, но се клати. Ще трябва и там да се прави. По мотора няма никакви поражения. Акумулатора беше само леко разместен. Антифризи, масла...всичко беше на линия. Запали на секундата, загря си нормално, чека не дава грешки......Сега е в сервиз за обстоен преглед. Очаквам днес да ми звъннат. Иначе ние сме добре. Мен все още ме боли коляното и е насинено. Къде съм го фраснал, незнам.....това е за сега.Стискайте ми палци количката да е добре, че страшно милея за нея да му се невиди.....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И аз да взема да се оплача , откак ми зеха фиата бащата ми отстъпи гаража , че той повече пътува всичко хубаво до вчера ,когато заваля тоз прекрасен снежец . И така заради него днес прекарах 3-4 часа в разриване на задния двор Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 http://img64.imageshack.us/img64/8940/20012010771.jpg
Коментар
-
StefanSS написа:И аз да взема да се оплача , откак ми зеха фиата бащата ми отстъпи гаража , че той повече пътува всичко хубаво до вчера ,когато заваля тоз прекрасен снежец . И така заради него днес прекарах 3-4 часа в разриване на задния двор Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 http://img64.imageshack.us/img64/8940/20012010771.jpg
Коментар
-
coolboby написа:Хваля се: Утре съм на интервю за работа Дано пожъна успехAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Irka_fihi написа:Най-накрая си купихме прахосмукачка! Перяща! :D Ама няма да казвам колко струва, че ме е срам.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Докарай я в София, ще я измием с прахосмукачката. Оплакване - щерка ми се научила да набира разни номера и звъни наляво-надясно! Вчера била звъняла на шефа (ilkor), а аз дори не съм разбрала! Сигурно е искала да му каже, че иска регистрация във форума."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
В тази връзка. Днес служебните Мазди с CR двигатели не запалиха. Служебните Фордове с ТД тоже не запалиха. Запалиха Фордовете с CR двигатели и всички багери NEW HOLLAND. Всички коли се различават много, но си приличат само и единствено по бензиностанцията на Петрол - Никой не можа да намери причина и логика. Тези коли домуват на едно и също място. Палени са по едно и също време. Може би се различават само в датите на зареждане. Това го приемете като оплакване.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар