Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дооплаквам се......изкарахме вчера колата от дола. Беше адска и жалка картинка. Вечерта, когато стана произшествието, беше тъмно, ние бяхме уплашени и общо взето хич и не я гледах колата. Просто я заключихме и ни закараха до вкъщи. Вчера обаче като отидохме да я вадим и направо ми домиля. Има проблем със скоростите - целия лост е изтръгнат, движи се неконтролируемо навсякъде, има разхвърляни наоколо пластасови счупени части от леглото, в което влиза ябълката на лоста. Какво е ставало, защо се е изтръгнало така, незнам. Възможно е и аз при обръщането да съм го изтръгнал, или жена ми с тялото си да го е направила нещо, защото беше отгоре ми, въпреки колана......незнам. Гумите от лявата страна бяха паднали, има хлътвания отстрани, но майстора каза че ще ги изправи. Иначе стъклата са здрави, фарове, мигачи и т.н...всичко е здраво. Страничното ми огледало се беше прибрало при обръщането. Върнахме го обратно, но се клати. Ще трябва и там да се прави. По мотора няма никакви поражения. Акумулатора беше само леко разместен. Антифризи, масла...всичко беше на линия. Запали на секундата, загря си нормално, чека не дава грешки......Сега е в сервиз за обстоен преглед. Очаквам днес да ми звъннат. Иначе ние сме добре. Мен все още ме боли коляното и е насинено. Къде съм го фраснал, незнам.....това е за сега.Стискайте ми палци количката да е добре, че страшно милея за нея да му се невиди.....

Коментар

Явор Митев написа:
      Дооплаквам се......изкарахме вчера колата от дола. Беше адска и жалка картинка. Вечерта, когато стана произшествието, беше тъмно, ние бяхме уплашени и общо взето хич и не я гледах колата. Просто я заключихме и ни закараха до вкъщи. Вчера обаче като отидохме да я вадим и направо ми домиля. Има проблем със скоростите - целия лост е изтръгнат, движи се неконтролируемо навсякъде, има разхвърляни наоколо пластасови счупени части от леглото, в което влиза ябълката на лоста. Какво е ставало, защо се е изтръгнало така, незнам. Възможно е и аз при обръщането да съм го изтръгнал, или жена ми с тялото си да го е направила нещо, защото беше отгоре ми, въпреки колана......незнам. Гумите от лявата страна бяха паднали, има хлътвания отстрани, но майстора каза че ще ги изправи. Иначе стъклата са здрави, фарове, мигачи и т.н...всичко е здраво. Страничното ми огледало се беше прибрало при обръщането. Върнахме го обратно, но се клати. Ще трябва и там да се прави. По мотора няма никакви поражения. Акумулатора беше само леко разместен. Антифризи, масла...всичко беше на линия. Запали на секундата, загря си нормално, чека не дава грешки......Сега е в сервиз за обстоен преглед. Очаквам днес да ми звъннат. Иначе ние сме добре. Мен все още ме боли коляното и е насинено. Къде съм го фраснал, незнам.....това е за сега.Стискайте ми палци количката да е добре, че страшно милея за нея да му се невиди.....
      Сега виждам, какво е станало. Браво, че вие сте живи и здрави - остави ги ламарините. Поздрави в къщи!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И аз да взема да се оплача , откак ми зеха фиата бащата ми отстъпи гаража , че той повече пътува всичко хубаво до вчера ,когато заваля тоз прекрасен снежец . И така заради него днес прекарах 3-4 часа в разриване на задния двор Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 http://img64.imageshack.us/img64/8940/20012010771.jpg

Коментар

StefanSS написа:
          И аз да взема да се оплача , откак ми зеха фиата бащата ми отстъпи гаража , че той повече пътува всичко хубаво до вчера ,когато заваля тоз прекрасен снежец . И така заради него днес прекарах 3-4 часа в разриване на задния двор Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 http://img64.imageshack.us/img64/8940/20012010771.jpg
          Колега, ти си се престарал бре човек Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Аз в казармата със старшина на главата не съм се престаравал така.Наполовина да го беше изринал пак щеше да излезеш от гаража.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Tornado написа:
            DJoff написа:
            ааа Забравих да ви кажа сложих 200 лв на Манчестър Сити че ще бият ония боклуци
            Колко ще спечелиш?
            Коефициент Еврофутбол за Манчестър Сити 2.20 смятай сам Ако искаш да слепечлиш пари днеска пускай Арсенал на тварда 1 с колко пари имаш
            Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Хваля се: Утре съм на интервю за работа Дано пожъна успех

Коментар

coolboby написа:
                Хваля се: Утре съм на интервю за работа Дано пожъна успех
                Е ха дано .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Най-накрая си купихме прахосмукачка! Перяща! :D Ама няма да казвам колко струва, че ме е срам.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Най-накрая си купихме прахосмукачка! Перяща! :D Ама няма да казвам колко струва, че ме е срам.
                    Сигурно колкото пералня и прахосмукачка по отделно.И Аз да се оплача колата ми е толкова мръсна,че не мога да я погледна в очите.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Докарай я в София, ще я измием с прахосмукачката. Оплакване - щерка ми се научила да набира разни номера и звъни наляво-надясно! Вчера била звъняла на шефа (ilkor), а аз дори не съм разбрала! Сигурно е искала да му каже, че иска регистрация във форума.
                      Ванга

Коментар

Аз си помислих че е Ванко ама отсреща се чуваше само гукане Иначе проведохме май 3 разговора

Коментар

Ауууу, ужас! Да им е честито на М-тел.
                          Ванга

Коментар

От утре да края на месеца излизам в отпуска. :D Днес Марийка запали при -8 градуса
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Че минус 8 температура ли е? Аз ако не запаля при -20 започвам да се притеснявам :D До минус 18 със 5+ годишен 42 ампера акумулатор нямам ядове.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

В тази връзка. Днес служебните Мазди с CR двигатели не запалиха. Служебните Фордове с ТД тоже не запалиха. Запалиха Фордовете с CR двигатели и всички багери NEW HOLLAND. Всички коли се различават много, но си приличат само и единствено по бензиностанцията на Петрол - Никой не можа да намери причина и логика. Тези коли домуват на едно и също място. Палени са по едно и също време. Може би се различават само в датите на зареждане. Това го приемете като оплакване.
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X