И тук ще се оплача - в Казанлък няма сняг.хваля се камината гори здраво и храни радиаторите с топла вода
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tornado написа:И тук ще се оплача - в Казанлък няма сняг.хваля се камината гори здраво и храни радиаторите с топла водаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Tornado написа:И тук ще се оплача - в Казанлък няма сняг.хваля се камината гори здраво и храни радиаторите с топла водаFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
=Rudi= написа::D Хваля се - днес получих джантите, които купих от колегата vacheto76 /снимка 1/ :D Оплаквам се - времето е ужасно и не мога да сложа новите джанти да видя как изглеждат монтирани. Колата преди малко я бях разринал от всички страни /снимка 2/
Коментар
-
Хваля се: във Варна има много сняг.Хваля се: оказва се, че съм си купил снегорин За сега Алфата се държи просто перфектно :P Хваля се: бях си купил 4 зимни гуми Michelin от един приятел заа......110лв. май беше...оказват се невероятни :P Оплаквам се: нашия кмет не обяви бедствено положение, утре пак трябва да ходя на работа, ама ми се струва, че всичко ще е замръзнало и нямам идея как ще стане.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
DJoff написа:=Rudi= написа::D Хваля се - днес получих джантите, които купих от колегата vacheto76 /снимка 1/ :D Оплаквам се - времето е ужасно и не мога да сложа новите джанти да видя как изглеждат монтирани. Колата преди малко я бях разринал от всички страни /снимка 2/
Коментар
-
batproho написа:Оплакване:Намалят ми чувствително заплатата .За сега няма да има съкращения, ако това може да е хвалба, за мен лично си е по скоро изнудване за да напусне човек доброволно и да не му се плаща обезщетение за безработен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:batproho написа:Оплакване:Намалят ми чувствително заплатата .За сега няма да има съкращения, ако това може да е хвалба, за мен лично си е по скоро изнудване за да напусне човек доброволно и да не му се плаща обезщетение за безработен.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:snake написа:batproho написа:Оплакване:Намалят ми чувствително заплатата .За сега няма да има съкращения, ако това може да е хвалба, за мен лично си е по скоро изнудване за да напусне човек доброволно и да не му се плаща обезщетение за безработен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар