Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И тук ще се оплача - в Казанлък няма сняг.хваля се камината гори здраво и храни радиаторите с топла вода
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      И тук ще се оплача - в Казанлък няма сняг.хваля се камината гори здраво и храни радиаторите с топла вода
      Оплаквам се: И в Стара Загора няма грам сняг !
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        Tornado написа:
        Оплаквам се: И в Стара Загора няма грам сняг !
        Хваля се: В Нюрнберг има много сняг :D
        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Хваля се : В Кюстендил вали също сняг и се надявам да натрупа и да стане същото като миналата година за пролетта Оплаквам се :Вали но слабо , но все пак трупа
          Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

ааа Забравих да ви кажа сложих 200 лв на Манчестър Сити че ще бият ония боклуци

Коментар

=Rudi= написа:
              :D Хваля се - днес получих джантите, които купих от колегата vacheto76 /снимка 1/ :D Оплаквам се - времето е ужасно и не мога да сложа новите джанти да видя как изглеждат монтирани. Колата преди малко я бях разринал от всички страни /снимка 2/
              Колега :D продай старите джанти за 60 лв

Коментар

Хваля се: В Бургас има много сняг.Оплаквам се: Никой не го почиства от пътищата.Оплаквам се: Не си карам колата.Хваля се: Ще икономисам малко от гориво.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                  Хваля се: В Бургас има много сняг.Оплаквам се: Никой не го почиства от пътищата.Оплаквам се: Не си карам колата.Хваля се: Ще икономисам малко от гориво.
                  Аз икономисвам от около 2 седмици вече , а колкото до снега,дай малко насам :D :D :D :D

Коментар

Хваля се: във Варна има много сняг.Хваля се: оказва се, че съм си купил снегорин За сега Алфата се държи просто перфектно :P Хваля се: бях си купил 4 зимни гуми Michelin от един приятел заа......110лв. май беше...оказват се невероятни :P Оплаквам се: нашия кмет не обяви бедствено положение, утре пак трябва да ходя на работа, ама ми се струва, че всичко ще е замръзнало и нямам идея как ще стане.
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

DJoff написа:
                      =Rudi= написа:
                      :D Хваля се - днес получих джантите, които купих от колегата vacheto76 /снимка 1/ :D Оплаквам се - времето е ужасно и не мога да сложа новите джанти да видя как изглеждат монтирани. Колата преди малко я бях разринал от всички страни /снимка 2/
                      Колега :D продай старите джанти за 60 лв
                      :D Изпуснал си една нула в офертата - 600лв. с гумите /Бриджстоун Туранца-виж в гаража/ и са твои :D Ще продавам железните 14-ки с които купих колата, но ще ги снимам с гумите и тогава ще ги пусна :D

Коментар

DJoff написа:
                        ааа Забравих да ви кажа сложих 200 лв на Манчестър Сити че ще бият ония боклуци
                        Колко ще спечелиш?
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

batproho написа:
                          Оплакване:Намалят ми чувствително заплатата .За сега няма да има съкращения, ако това може да е хвалба, за мен лично си е по скоро изнудване за да напусне човек доброволно и да не му се плаща обезщетение за безработен.
                          И моята я намалиха със 100 лв. от 01 януари. Направиха ми предложение, на което не можех да откажа... Но не върви да се оплаквам, при положение, че доста колеги останаха без работа.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            batproho написа:
                            Оплакване:Намалят ми чувствително заплатата .За сега няма да има съкращения, ако това може да е хвалба, за мен лично си е по скоро изнудване за да напусне човек доброволно и да не му се плаща обезщетение за безработен.
                            И моята я намалиха със 100 лв. от 01 януари. Направиха ми предложение, на което не можех да откажа... Но не върви да се оплаквам, при положение, че доста колеги останаха без работа.
                            Може би си прав колега, поне за сега оставам на работа , пък на Пролет ще му мислим .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                              snake написа:
                              batproho написа:
                              Може би си прав колега, поне за сега оставам на работа , пък на Пролет ще му мислим .
                              Моята одавна я намалиха със 100 лв,ама за сметка на това шефа ме съкрати и сега хем работя нелегално,пак при него хем вземам по 15,60 на ден от борсата.

Коментар

Ох, аз кво да кажа? И мен ме съкратиха, пък съм в майчинство...и май никви пари няма да взимам!Щерка ми още е болна.За хвалене май няма.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X