Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
icoto написа:icoto написа:Аз пак да се похваля ,съм новия собственик на типото на DimmX.В момента ,няма по радостен и доволен човек от мен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Явор Митев
Айдееее....да се похваля - колегата ви днес преживя първата си катастрофа по негова вина. Капата в момента е нейде из дебрите около Варна, превъртяна странично и забита в пуста нива. Пътувахме с жена ми и на десен завой, докато много разпалено коментирахме една тема, не съобразих скоростта си с пътните условия, след завоя задницата започна да изпреварва предницата, напуснах платното, забих се в един дол, завъртях се странично от към шоферската врата и колата спря. Докато питах жена ми добре ли е, колата със страшна сила се строполи на четирите гуми. Разминахме се само с уплаха и болки в лявото ми коляно. Утре ще я вадим. Притеснява ме само факта, че скоростния лост играе във всички посоки и май нещо е откачено там. Надявам се да няма повече поражения, че ми писна през половин година да вземам нова кола.Абсолютна шоферска грешка, трябваше да дам газ, а аз не реагирах въобще. Уж имам толкова много опит, но....днес се изложих. За съжаление, основната вина е в разсеяността ми, тъй като както казах, водехме разпален разговор, което разбира се не ме оправдава. И така, сега съм си в къщи, колата е в полето, боли ме коляното и благодаря на бога, че детето не беше с нас. Умната по пътя и не се разсейвате като мен. Утре ще пиша за пораженията, като науча повече.
Коментар
-
Явор Митев написа:Айдееее....да се похваля - колегата ви днес преживя първата си катастрофа по негова вина. Капата в момента е нейде из дебрите около Варна, превъртяна странично и забита в пуста нива. Пътувахме с жена ми и на десен завой, докато много разпалено коментирахме една тема, не съобразих скоростта си с пътните условия, след завоя задницата започна да изпреварва предницата, напуснах платното, забих се в един дол, завъртях се странично от към шоферската врата и колата спря. Докато питах жена ми добре ли е, колата със страшна сила се строполи на четирите гуми. Разминахме се само с уплаха и болки в лявото ми коляно. Утре ще я вадим. Притеснява ме само факта, че скоростния лост играе във всички посоки и май нещо е откачено там. Надявам се да няма повече поражения, че ми писна през половин година да вземам нова кола.Абсолютна шоферска грешка, трябваше да дам газ, а аз не реагирах въобще. Уж имам толкова много опит, но....днес се изложих. За съжаление, основната вина е в разсеяността ми, тъй като както казах, водехме разпален разговор, което разбира се не ме оправдава. И така, сега съм си в къщи, колата е в полето, боли ме коляното и благодаря на бога, че детето не беше с нас. Умната по пътя и не се разсейвате като мен. Утре ще пиша за пораженията, като науча повече.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Кофти работа колега, но важното, е че е бил малкият дявол. На всеки би могло да се случи да направи твоята грешка. Защото едно е да се прайш, че имаш много умения стаж, и реакций, но докато човек не стъпи в подобна ситуацея, не може да каже какво би направил.Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Вчера си изгу6их документите на колите, лична карта, книжка и т.н. Днес ми се о6адиха от М-тел, че някакъв човек ги намерил и им звъннал на тях тъй като имамкарта от М-тел. Та направихме връзка и човека ми ги върна. Естествено го поощрих финансово,че ми спести куп главо6олия.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Meril
-
Оплакване:Намалят ми чувствително заплатата .За сега няма да има съкращения, ако това може да е хвалба, за мен лично си е по скоро изнудване за да напусне човек доброволно и да не му се плаща обезщетение за безработен.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар