Оооооооо....благодаря,за изчерпателния отговор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Meril
-
Irka_fihi написа:Загорелци...много интересни думи знаеш, брато!Нещо май си объркал рейса...
Коментар
-
DJoff написа:Това че , гаджето ми е все още детствена и тя ми е позволила да го правя с др , докато тя ми даде или ако мога да и цитирам точно думите и бяха " Правиго мило с която можеш ,защото аз още не мога да ти го дам и знаеш защо(детствена съм) , прави го с други докато ти дам азVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
DJoff написа:Може да не ти се вярва но и в истинския живот стават такива красиви неща пичManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:DJoff написа:Това че , гаджето ми е все още детствена и тя ми е позволила да го правя с др , докато тя ми даде или ако мога да и цитирам точно думите и бяха " Правиго мило с която можеш ,защото аз още не мога да ти го дам и знаеш защо(детствена съм) , прави го с други докато ти дам аз
Коментар
-
fihi написа:DJoff написа:Може да не ти се вярва но и в истинския живот стават такива красиви неща пич
Коментар
-
PREDATORst написа:DJoff написа:fihi написа:BolgAryan написа:DJoff, моя съвет е да отвориш нова тема за съвет в тази ситуация
Коментар
-
DJoff написа:fihi написа:DJoff написа:Може да не ти се вярва но и в истинския живот стават такива красиви неща пичBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
DJoff написа:Правиго мило с която можеш ,защото аз още не мога да ти го дам и знаеш защо(детствена съм) , прави го с други докато ти дам азManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:DJoff написа:Правиго мило с която можеш ,защото аз още не мога да ти го дам и знаеш защо(детствена съм) , прави го с други докато ти дам аз
Коментар
-
Oплакване - днес неволно ме заключиха вкъщи и не можах да взема храната на детето от кухнята. Хвалба - цял ден реанимирам след срещата и нищо не съм пипнала вкъщи.Оплакване - изгубих си гласа след много крякане и настинка на "Дивеците"."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се оплача: Тази сутрин карайки си полека за работа се наложи да изпреваря спрял бус в моето платно.Пуснах си мигача и гледам зад мен един Пасат се лепнал за задницата на Типото.Продължих да си карам полека заради пътната обстановка и оня маймун, тръгва да ме изпреварва(аз карам на втора с 30 км) и така около 150 м кара до мен като ме настисак в платното.Майка ми респеквтивно ревна"тоя къде кара и аз се ядосах и дадох газ.Оня също и така стигаме до един завой а той ми сече пътя и спира.Аз спрях и викам" ей сега го смазах от бой", майка ми вика "мирно знайш кво стана последния път като се сби и пак ще ходиш да пишеш и да даваш обеснения" Пича тръгна аз след него на първа, като на моменти натисках съединителя , защото оня макарон спираше и колата ми тръгваше да гасне. Спира пред енергото в града, аз спирам на 15 метра пред него да оставя майка ми , в тоя момент майка ми вика"тоя ти показа среден пръст"....и аз кипнах.Тя слезе и вика няма да слизаш от колата ам заминавай, тръгвам и поглеждам в огледалаото как оня мишок тръгва към майка ми ........яко спирачки и ръчна и колата с фаровете срещу него.Слизам и му викам"някъв проблем ли има" и той на "къв ми се прайш".Пак го питах имаш ли някъв проблем с мен, в тоя момент майка ми видя, че нещата не отиват на добре от изражението ми и вика "заминавай"Таман тръгвам и оня почва, що не ми даде предимство!?Отговрих му най културно, че или колата не може да върви и ако е искал е щял да ме изпревари.Не да ме принуждава да спра.Казах му любезно"другия път си помисли дали ще ми покажеш среден пръст" и той запали Знайш ли кво ще стане , аз отговорих въобще да не ми се кани и да изчезва от дето е излязал да не бере душа.Накрая тръгнах, обаче в огледало виждам как майка ми отива да с еразправя с него и аз спрях, другия път ако пак се случи и няма хора по улицата лошо с удоволстиве като ми покаже среден пръст и ме засече, бих го шамаросал!Една глава под мен, през цялото време гледаше в земята!И за край на историята днес Типото ми се сдоби с нов собственик да се похваля : не знам как се сдържах дан го смажа оня с Пасатаnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар