Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оооооооо....благодаря,за изчерпателния отговор

Коментар

Загорелци...много интересни думи знаеш, брато!Нещо май си объркал рейса...
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Загорелци...много интересни думи знаеш, брато!Нещо май си объркал рейса...
        нали :D :D :D да си виждала една вафла :D :D :D :D мале заговорих за ядене и огладнях :D :D :D :D Ирче , благодаря че ме подсети да хапна ...... Тук наистина са само веселяцииии ейййй супер сте колеги
        Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

DJoff написа:
          Това че , гаджето ми е все още детствена и тя ми е позволила да го правя с др , докато тя ми даде или ако мога да и цитирам точно думите и бяха " Правиго мило с която можеш ,защото аз още не мога да ти го дам и знаеш защо(детствена съм) , прави го с други докато ти дам аз
          Какво е това "детствена"?
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

DJoff написа:
            Може да не ти се вярва но и в истинския живот стават такива красиви неща пич
            Говоря(пиша) сериозно.Баце, благодарение на такъв сериал Irka_fihi стои до мен и ни дари с две прекрасни създания последния постТака, че ........
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              DJoff написа:
              Това че , гаджето ми е все още детствена и тя ми е позволила да го правя с др , докато тя ми даде или ако мога да и цитирам точно думите и бяха " Правиго мило с която можеш ,защото аз още не мога да ти го дам и знаеш защо(детствена съм) , прави го с други докато ти дам аз
              Какво е това "детствена"?
              Незнам неразбирам , малак съм ае колеги до малко по касно :P отивам да сменяма фаровете и да слагам ксенон системата

Коментар

fihi написа:
                DJoff написа:
                Говоря(пиша) сериозно.Баце, благодарение на такъв сериал Irka_fihi стои до мен и ни дари с две прекрасни създания последния постТака, че ........
                Ами радвам се за вас,желая Ви от все сърце , да се обичате безкрайно много , децата ви да растат здрави ,красиви ,щастливи и какво още си пожелаете.............може би след 6-7 години и аз ще мога да се похваля с нещо такова ..... :P

Коментар

PREDATORst написа:
                  DJoff написа:
                  fihi написа:
                  BolgAryan написа:
                  DJoff, моя съвет е да отвориш нова тема за съвет в тази ситуация
                  Как ще се казва сериала(сапунката) Оплакване: Първи работен ден за годината.Хвалба: Петък, събота и неделя беше върха.
                  Ще се казва не за такива загорелци като теб :D :D :D :D може да не ти се вярва но и в истинския живот стават такива красиви неща пич
                  Изтървак
                  Дате питам , да не си излязал от някое детско на "Walt Disney"

Коментар

DJoff написа:
                    fihi написа:
                    DJoff написа:
                    Ами радвам се за вас,желая Ви от все сърце , да се обичате безкрайно много , децата ви да растат здрави ,красиви ,щастливи и какво още си пожелаете.............може би след 6-7 години и аз ще мога да се похваля с нещо такова ..... :P
                    От деТствената ли правиш планове да имаш деца Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                    Bravo 1.2 16v
                    Lancia Dedra 1.8 16v
                    Suzuki GSXR250R

Коментар

DJoff написа:
                      Правиго мило с която можеш ,защото аз още не мога да ти го дам и знаеш защо(детствена съм) , прави го с други докато ти дам аз
                      Ми ако не ти ареса, к’о прайм, а? Шегувам се, ако съм те засегнал веднага вземам гумичката.С’я да не вземеш да се обидиш нещо.Благодарско за пожеланията.И да не е само спам, млко по темата:Хваля се: Работният ми ден приключиОплаквам се: Ся кат се прибера нема да има форум
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                        DJoff написа:
                        Правиго мило с която можеш ,защото аз още не мога да ти го дам и знаеш защо(детствена съм) , прави го с други докато ти дам аз
                        Ми ако не ти ареса, к’о прайм, а? Шегувам се, ако съм те засегнал веднага вземам гумичката.С’я да не вземеш да се обидиш нещо.Благодарско за пожеланията.И да не е само спам, млко по темата:Хваля се: Работният ми ден приключиОплаквам се: Ся кат се прибера нема да има форум
                        Няма споко ... за колеги , само най-добрите пожелания винаги и по-всяко време дай и аз малко по темата .... така Хваля се : Днес работният ми ден мина малко тъпо,но пак и бързо Оплаквам се :Изкълчих си китката по-време на работа

Коментар

Oплакване - днес неволно ме заключиха вкъщи и не можах да взема храната на детето от кухнята. Хвалба - цял ден реанимирам след срещата и нищо не съм пипнала вкъщи.Оплакване - изгубих си гласа след много крякане и настинка на "Дивеците".
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

DJoff написа:
                            Оплаквам се :Изкълчих си китката по-време на работа
                            Ей сега стана тя каквато стана... отиде ти на кино сексуалния живот
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                              DJoff написа:
                              Оплаквам се :Изкълчих си китката по-време на работа
                              Ей сега стана тя каквато стана... отиде ти на кино сексуалния живот
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

Да се оплача: Тази сутрин карайки си полека за работа се наложи да изпреваря спрял бус в моето платно.Пуснах си мигача и гледам зад мен един Пасат се лепнал за задницата на Типото.Продължих да си карам полека заради пътната обстановка и оня маймун, тръгва да ме изпреварва(аз карам на втора с 30 км) и така около 150 м кара до мен като ме настисак в платното.Майка ми респеквтивно ревна"тоя къде кара и аз се ядосах и дадох газ.Оня също и така стигаме до един завой а той ми сече пътя и спира.Аз спрях и викам" ей сега го смазах от бой", майка ми вика "мирно знайш кво стана последния път като се сби и пак ще ходиш да пишеш и да даваш обеснения" Пича тръгна аз след него на първа, като на моменти натисках съединителя , защото оня макарон спираше и колата ми тръгваше да гасне. Спира пред енергото в града, аз спирам на 15 метра пред него да оставя майка ми , в тоя момент майка ми вика"тоя ти показа среден пръст"....и аз кипнах.Тя слезе и вика няма да слизаш от колата ам заминавай, тръгвам и поглеждам в огледалаото как оня мишок тръгва към майка ми ........яко спирачки и ръчна и колата с фаровете срещу него.Слизам и му викам"някъв проблем ли има" и той на "къв ми се прайш".Пак го питах имаш ли някъв проблем с мен, в тоя момент майка ми видя, че нещата не отиват на добре от изражението ми и вика "заминавай"Таман тръгвам и оня почва, що не ми даде предимство!?Отговрих му най културно, че или колата не може да върви и ако е искал е щял да ме изпревари.Не да ме принуждава да спра.Казах му любезно"другия път си помисли дали ще ми покажеш среден пръст" и той запали Знайш ли кво ще стане , аз отговорих въобще да не ми се кани и да изчезва от дето е излязал да не бере душа.Накрая тръгнах, обаче в огледало виждам как майка ми отива да с еразправя с него и аз спрях, другия път ако пак се случи и няма хора по улицата лошо с удоволстиве като ми покаже среден пръст и ме засече, бих го шамаросал!Една глава под мен, през цялото време гледаше в земята!И за край на историята днес Типото ми се сдоби с нов собственик да се похваля : не знам как се сдържах дан го смажа оня с Пасата
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X