Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DJoff написа:
    Хваля се : Днес си порачах спортно воланче за пунтото във същият тамно син цвят като него,също така и ксенон система за 90 лева .... оня ден комшията си взе такава и му я сложихме,стана супер .....скоро очаквай те снимкиОплаквам се : Гаджето неме оставя намира и не мога да се взема в раце да си пооправя малко сакровището ми (колата) :D :D
    А-аааа, колега. Първо се оправя гаджето после колата. :D Казвам ти го от позиция на годините...Е-ееех и мен да не ме оставяше гадже... :D
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хваля се....срещата беше СУПЕР! Оплаквам се...БЯСНА СЪМ!

Коментар

Meril написа:
        това ние как да го тълкуваме ,че си супер като си бясна или ,че си супер бясна :D
        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
          Meril написа:
          това ние как да го тълкуваме ,че си супер като си бясна или ,че си супер бясна :D
          Хахахах колега нагоди си го, макар,че явно не си прочел цялото ми изречение:Р

Коментар

Хваля се: Днес бяхме на ултразвук с жената и доктора каза че 100% е момче. :D
            Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
            Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

мен са ме учили ,че само главните букви са важни :D
              фиатче Браво 2.0

Коментар

_жоро_ написа:
                Хваля се: Днес бяхме на ултразвук с жената и доктора каза че 100% е момче. :D
                Ами какво да ти кажа колега освен едно голямо ЧЕСТИТО и живи и здрави да сте
                Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

ntodorov написа:
                  DJoff написа:
                  Хваля се : Днес си порачах спортно воланче за пунтото във същият тамно син цвят като него,също така и ксенон система за 90 лева .... оня ден комшията си взе такава и му я сложихме,стана супер .....скоро очаквай те снимкиОплаквам се : Гаджето неме оставя намира и не мога да се взема в раце да си пооправя малко сакровището ми (колата) :D :D
                  А-аааа, колега. Първо се оправя гаджето после колата. :D Казвам ти го от позиция на годините...Е-ееех и мен да не ме оставяше гадже... :D
                  Мерси ще го имам впредвид това ,но проблема е че има едно момиче нейна мн добра фр с която го праиме нон стоп,а и ни харесва,какво да направя?

Коментар

Оплаквам се: днеска ми е първият работен ден за тази година. Хваля се: другият месец пак ще почивам.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

DJoff, моя съвет е да отвориш нова тема за съвет в тази ситуация

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                        Как ще се казва сериала(сапунката) Оплакване: Първи работен ден за годината.Хвалба: Петък, събота и неделя беше върха.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                          BolgAryan написа:
                          Как ще се казва сериала(сапунката) Оплакване: Първи работен ден за годината.Хвалба: Петък, събота и неделя беше върха.
                          Ще се казва не за такива загорелци като теб :D :D :D :D може да не ти се вярва но и в истинския живот стават такива красиви неща пич

Коментар

DJoff написа:
                            fihi написа:
                            BolgAryan написа:
                            Ще се казва не за такива загорелци като теб :D :D :D :D може да не ти се вярва но и в истинския живот стават такива красиви неща пич
                            Изтървак
                            Bravo 1.2 16v
                            Lancia Dedra 1.8 16v
                            Suzuki GSXR250R

Коментар

DJoff написа:
                              fihi написа:
                              BolgAryan написа:
                              Кое точно му е красивото,че не се сещам?

Коментар

Meril написа:
                                DJoff написа:
                                fihi написа:
                                BolgAryan написа:
                                Кое точно му е красивото,че не се сещам?
                                Това че , гаджето ми е все още детствена и тя ми е позволила да го правя с др , докато тя ми даде или ако мога да и цитирам точно думите и бяха " Правиго мило с която можеш ,защото аз още не мога да ти го дам и знаеш защо(детствена съм) , прави го с други докато ти дам азКолега,това е автомобилен форум.Вярно раздела е "Общи приказки" но ще те помоля да се придържаш към един нормален за форума език на общуване.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                                X