emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Jimy написа:DJoff написа:... Ами мисля да слагам честно казано но за там може и да сложа едни B csenon , мисля че ще е по-добре ...
Коментар
-
vital написа:Съвет: дай ги насам P.S Шегувам се Оплакване: днеска много мързелив ден, едвам отлепих сутринта, все пак свърших почти всичко за деня.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Хваля се: Днес сутринта около 3 часа се гъзурчих да си тонирам задните странични стъкла. Резултатът беше повече от добре при положение, че го правех сам и за първи път. Единият джам стана почти перфектно, докато другият не е зле, но можеше и по-добре.Оплаквам се: 30 минути обикалях магазините за фолио. Купих , но то стигна само за единия джам - духна изведнъж много як вятър, докато го закрепвах, за да го изрежа по джама и замина цялото. Купих ново, този път нямах проблем, но не стана толкова добре, колкото на другия джам. И май е с една идея по-тъмно. Но, за 2х5 лева, сам и без да свалям джамовете - толкова. За лятото мисля да ги направя, както си му е редът.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Да се похваля :най-после си монтирах ДРЛ-то! Страхотно е! Просто няма такава глезотия...край на щракането на копчета-мопчета. Благодаря на колегата ogi28b за хубавата тема за въпросното устройство.Обаче трябва и да се оплача: гърбът ме боли... .Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Оплаквам се ... преди малко седнах тука какво правих ... гол до кръста ... И осъзнах какво шкембе съм направил ... седя ... гледам ... викам - т’ва аз ли съъъм ... сънувам лииии ... направо се потресох ... Ако не се взема в ръце скоро ... направо не знам ... не е истна !Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Хваля се : Днес си порачах спортно воланче за пунтото във същият тамно син цвят като него,също така и ксенон система за 90 лева .... оня ден комшията си взе такава и му я сложихме,стана супер .....скоро очаквай те снимкиОплаквам се : Гаджето неме оставя намира и не мога да се взема в раце да си пооправя малко сакровището ми (колата) :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар