Хваля се: Сдобих се с 42" LCD ТV Филипс...Оплаквам се: Ще го изплащам 11 месеца...
Честито!!! Колко е то 11 месеца
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
а те първа се почва :D :D :D и като ги слушам тия тапанари ,няма да асфалтират после изцяло, а само крапките Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 не са ли идиоти ми кажи
Мдаа... с Типото бях на принципа "Болшая дупка - болшая газ!", но сега с кораба... сърцето ми пропуска по 1 удар на всяка дупка и неравност в града... А улиците ни заприличаха на картофена нива...Лошото е, че ще асфалтират напълно само улиците с по-интензивно движение! Нещастници...
Имам предложение .... да вземем да напраиме една фиат среща на усерите дето сме от Кн .... с мен ли си
ъъъъ хваля се, отивам в неделя в големия дъж на кино в тъпия МОЛ-Варна, след час и половина обикаляне си викам е няма пък, ще паркирам нейде и ще го гледаме тоз филм. Спирам аз пред блок до тъпия МОЛ, понеже паркинга (3 нива подземен и 2 огромни вън) е пълен с коли с различна регистрация от В и след допълнителното раздразнение от това, че града е като някакво минно поле и се налага да прекося булеварда пеша, съответно той представлява една река, си намокрям краката до глезените и вече съм си се поядосал, щото все пак съм с риза и панталон, а краката ми са вече мокри до глезените. Викам си... майната му, в добро настроение съм, ще ходим на кино. Влизаме вътре и се сблъскваме със следващия проблем, пред асансьорите е някаква опашка, като онези от едно време за маслини, и тръгваме към ескалаторите... там също опашка изобщо цялата околия се изсипала в тъпата сграда и понеже вали, не могат да си стигнат до колите и стоят и се чудят къде не са пили кафе и в кое заведение ги познават и трябва да го избягват, че предния път ги изгонили..... та стигаме някак до етажа с киното.... якоооПоредната опашка. След като някаква селянка, се чуди 15 мин..."ама то ся това място по убаво, ма другото май е по-убаво, ама дали пък да не е първото", след това извика някаква кокошка, дето и тя с претенции и разбраха, че не могат да са седнали една до друга и след още 5 мин. обсъждане какво да правят, решиха да се дръпнат в страни, за да решат. Та дойде нашия ред и оная мазната продавачка ми вика: "миииии няма как, има билети само за 23:30...." при което ми писна вече и аха аха да и тегля една майна, но казах довиждане и си заминахме. Решихме да отидем до книжарницата. Там разбира се няма почти никой, та си разгледахме на спокойствие и си купихме 2-3 книги. Слизаме до долу, пак след някаква безкрайна опашка по ескалатори и асансьори и излизам навън. Отивам при колата и разбирам след 2-3 мин. взиране в колата, какво се е случило. Шофьорската врата разбита, ключалката изкъртена, колата отарашена, всичко разхвърляно, плеерчето липсва естествено, багажника целия преобърнат, викам си майната му, един кастфон нищо, че е нов. Пъхам ключа и си викам баси киното, след което не чувам мотора.... слизам пак долу, гледам капака отворен, отварям - липсва и акумулатора... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 ... и благодарение на Ваньо, който донесе една батерия отидохме до метро и си купих нов акумулатор. Добре че човек има приятели.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
ъъъъ хваля се, отивам в неделя в големия дъж на кино в тъпия МОЛ-Варна, след час и половина обикаляне си викам е няма пък, ще паркирам нейде и ще го гледаме тоз филм. Спирам аз пред блок до тъпия МОЛ, понеже паркинга (3 нива подземен и 2 огромни вън) е пълен с коли с различна регистрация от В и след допълнителното раздразнение от това, че града е като някакво минно поле и се налага да прекося булеварда пеша, съответно той представлява една река, си намокрям краката до глезените и вече съм си се поядосал, щото все пак съм с риза и панталон, а краката ми са вече мокри до глезените. Викам си... майната му, в добро настроение съм, ще ходим на кино. Влизаме вътре и се сблъскваме със следващия проблем, пред асансьорите е някаква опашка, като онези от едно време за маслини, и тръгваме към ескалаторите... там също опашка изобщо цялата околия се изсипала в тъпата сграда и понеже вали, не могат да си стигнат до колите и стоят и се чудят къде не са пили кафе и в кое заведение ги познават и трябва да го избягват, че предния път ги изгонили..... та стигаме някак до етажа с киното.... якоооПоредната опашка. След като някаква селянка, се чуди 15 мин..."ама то ся това място по убаво, ма другото май е по-убаво, ама дали пък да не е първото", след това извика някаква кокошка, дето и тя с претенции и разбраха, че не могат да са седнали една до друга и след още 5 мин. обсъждане какво да правят, решиха да се дръпнат в страни, за да решат. Та дойде нашия ред и оная мазната продавачка ми вика: "миииии няма как, има билети само за 23:30...." при което ми писна вече и аха аха да и тегля една майна, но казах довиждане и си заминахме. Решихме да отидем до книжарницата. Там разбира се няма почти никой, та си разгледахме на спокойствие и си купихме 2-3 книги. Слизаме до долу, пак след някаква безкрайна опашка по ескалатори и асансьори и излизам навън. Отивам при колата и разбирам след 2-3 мин. взиране в колата, какво се е случило. Шофьорската врата разбита, ключалката изкъртена, колата отарашена, всичко разхвърляно, плеерчето липсва естествено, багажника целия преобърнат, викам си майната му, един кастфон нищо, че е нов. Пъхам ключа и си викам баси киното, след което не чувам мотора.... слизам пак долу, гледам капака отворен, отварям - липсва и акумулатора... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 ... и благодарение на Ваньо, който донесе една батерия отидохме до метро и си купих нов акумулатор. Добре че човек има приятели.
Емо, какъв филм?Та ти си играл главната роля в поредният абсурден филм.
Какъв е изводът, Емо?Повече никво кино и никви МОЛ-ове, баси!Да се оплача - аман от поводи за кръканье! Поредната репетиция се превърна в черпня! Мъжът ми друсна 2-3 водки + 1 ракийка като се прибрахме и сега лежи омаломощен. Хвалба - и ние черпихме за изминалите празници и като никой път, хоровият състав събра 50лв. да купим нещо на детето. :D :D :D
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
не че нещо ама много гаден ден си имал Емо .........
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
да се допохваля:предната седмица, както си спим сладко, сладко и някой много кадърен шофер докато е карал назад се е поспрял в алфета в шоферската врата и е изкъртил огледалото... :D
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Което ми напомни да предупредя и другите колеги който идват към м квартал Младост ,Трошево даже и дъвките да не си зарязват в колата на мен пред нас ( пред нас разбираите колата спряна пред входната врата ми я разбиха и ми зеха сд-то и дъвките ( кутйка орбит лайт ) в 8 сутринта ............
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Оплакване - многоуважаван модератор разпространява зловредни видеоматериали на скайп! Хвалба - купихме си 2 щафетки саламче и ни дадоха подарък - червено вино "100 мерака"! И още една - пратих мъжа си да разхожда момата и да кръка бира, пък аз лягам да спя!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар