Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...

Хваля се: Сдобих се с 42" LCD ТV Филипс...Оплаквам се: Ще го изплащам 11 месеца...
    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Re: ...

karloson написа:
      Хваля се: Сдобих се с 42" LCD ТV Филипс...Оплаквам се: Ще го изплащам 11 месеца...
      Честито!!! Колко е то 11 месеца
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        DJoff написа:
        vital написа:
        DJoff написа:
        Оплаквам се : Разкопаха ми градчето ...
        Е доста рано се оплаваш, то 25% е готово :D
        а те първа се почва :D :D :D и като ги слушам тия тапанари ,няма да асфалтират после изцяло, а само крапките Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 не са ли идиоти ми кажи
        Мдаа... с Типото бях на принципа "Болшая дупка - болшая газ!", но сега с кораба... сърцето ми пропуска по 1 удар на всяка дупка и неравност в града... А улиците ни заприличаха на картофена нива...Лошото е, че ще асфалтират напълно само улиците с по-интензивно движение! Нещастници...
        Имам предложение .... да вземем да напраиме една фиат среща на усерите дето сме от Кн .... с мен ли си
        Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

ъъъъ хваля се, отивам в неделя в големия дъж на кино в тъпия МОЛ-Варна, след час и половина обикаляне си викам е няма пък, ще паркирам нейде и ще го гледаме тоз филм. Спирам аз пред блок до тъпия МОЛ, понеже паркинга (3 нива подземен и 2 огромни вън) е пълен с коли с различна регистрация от В и след допълнителното раздразнение от това, че града е като някакво минно поле и се налага да прекося булеварда пеша, съответно той представлява една река, си намокрям краката до глезените и вече съм си се поядосал, щото все пак съм с риза и панталон, а краката ми са вече мокри до глезените. Викам си... майната му, в добро настроение съм, ще ходим на кино. Влизаме вътре и се сблъскваме със следващия проблем, пред асансьорите е някаква опашка, като онези от едно време за маслини, и тръгваме към ескалаторите... там също опашка изобщо цялата околия се изсипала в тъпата сграда и понеже вали, не могат да си стигнат до колите и стоят и се чудят къде не са пили кафе и в кое заведение ги познават и трябва да го избягват, че предния път ги изгонили..... та стигаме някак до етажа с киното.... якоооПоредната опашка. След като някаква селянка, се чуди 15 мин..."ама то ся това място по убаво, ма другото май е по-убаво, ама дали пък да не е първото", след това извика някаква кокошка, дето и тя с претенции и разбраха, че не могат да са седнали една до друга и след още 5 мин. обсъждане какво да правят, решиха да се дръпнат в страни, за да решат. Та дойде нашия ред и оная мазната продавачка ми вика: "миииии няма как, има билети само за 23:30...." при което ми писна вече и аха аха да и тегля една майна, но казах довиждане и си заминахме. Решихме да отидем до книжарницата. Там разбира се няма почти никой, та си разгледахме на спокойствие и си купихме 2-3 книги. Слизаме до долу, пак след някаква безкрайна опашка по ескалатори и асансьори и излизам навън. Отивам при колата и разбирам след 2-3 мин. взиране в колата, какво се е случило. Шофьорската врата разбита, ключалката изкъртена, колата отарашена, всичко разхвърляно, плеерчето липсва естествено, багажника целия преобърнат, викам си майната му, един кастфон нищо, че е нов. Пъхам ключа и си викам баси киното, след което не чувам мотора.... слизам пак долу, гледам капака отворен, отварям - липсва и акумулатора... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 ... и благодарение на Ваньо, който донесе една батерия отидохме до метро и си купих нов акумулатор. Добре че човек има приятели.
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
            ъъъъ хваля се, отивам в неделя в големия дъж на кино в тъпия МОЛ-Варна, след час и половина обикаляне си викам е няма пък, ще паркирам нейде и ще го гледаме тоз филм. Спирам аз пред блок до тъпия МОЛ, понеже паркинга (3 нива подземен и 2 огромни вън) е пълен с коли с различна регистрация от В и след допълнителното раздразнение от това, че града е като някакво минно поле и се налага да прекося булеварда пеша, съответно той представлява една река, си намокрям краката до глезените и вече съм си се поядосал, щото все пак съм с риза и панталон, а краката ми са вече мокри до глезените. Викам си... майната му, в добро настроение съм, ще ходим на кино. Влизаме вътре и се сблъскваме със следващия проблем, пред асансьорите е някаква опашка, като онези от едно време за маслини, и тръгваме към ескалаторите... там също опашка изобщо цялата околия се изсипала в тъпата сграда и понеже вали, не могат да си стигнат до колите и стоят и се чудят къде не са пили кафе и в кое заведение ги познават и трябва да го избягват, че предния път ги изгонили..... та стигаме някак до етажа с киното.... якоооПоредната опашка. След като някаква селянка, се чуди 15 мин..."ама то ся това място по убаво, ма другото май е по-убаво, ама дали пък да не е първото", след това извика някаква кокошка, дето и тя с претенции и разбраха, че не могат да са седнали една до друга и след още 5 мин. обсъждане какво да правят, решиха да се дръпнат в страни, за да решат. Та дойде нашия ред и оная мазната продавачка ми вика: "миииии няма как, има билети само за 23:30...." при което ми писна вече и аха аха да и тегля една майна, но казах довиждане и си заминахме. Решихме да отидем до книжарницата. Там разбира се няма почти никой, та си разгледахме на спокойствие и си купихме 2-3 книги. Слизаме до долу, пак след някаква безкрайна опашка по ескалатори и асансьори и излизам навън. Отивам при колата и разбирам след 2-3 мин. взиране в колата, какво се е случило. Шофьорската врата разбита, ключалката изкъртена, колата отарашена, всичко разхвърляно, плеерчето липсва естествено, багажника целия преобърнат, викам си майната му, един кастфон нищо, че е нов. Пъхам ключа и си викам баси киното, след което не чувам мотора.... слизам пак долу, гледам капака отворен, отварям - липсва и акумулатора... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 ... и благодарение на Ваньо, който донесе една батерия отидохме до метро и си купих нов акумулатор. Добре че човек има приятели.
            Емо, какъв филм?Та ти си играл главната роля в поредният абсурден филм.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Какъв е изводът, Емо?Повече никво кино и никви МОЛ-ове, баси!Да се оплача - аман от поводи за кръканье! Поредната репетиция се превърна в черпня! Мъжът ми друсна 2-3 водки + 1 ракийка като се прибрахме и сега лежи омаломощен. Хвалба - и ние черпихме за изминалите празници и като никой път, хоровият състав събра 50лв. да купим нещо на детето. :D :D :D
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

не че нещо ама много гаден ден си имал Емо .........
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

да се допохваля:предната седмица, както си спим сладко, сладко и някой много кадърен шофер докато е карал назад се е поспрял в алфета в шоферската врата и е изкъртил огледалото... :D
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Което ми напомни да предупредя и другите колеги който идват към м квартал Младост ,Трошево даже и дъвките да не си зарязват в колата на мен пред нас ( пред нас разбираите колата спряна пред входната врата ми я разбиха и ми зеха сд-то и дъвките ( кутйка орбит лайт ) в 8 сутринта ............
                    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

КРАДЛИВИ ИЗРОДИ колкото щеш ! Сума си клетви съм им хвърлилаааааа... дано поне една хване !
                      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Мамка им мръсна крадлива... Само се моля ако на мен ми се случи, да го хвана на местопрестъплението....
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Току що се изръсих с 4 лв. за календар на Левски...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Нищо не съм свършила днес...

Коментар

Meril написа:
                              Нищо не съм свършила днес...
                              Това как да го разбираме kiro_of_the_day,Прекарал си се ! Хваля се: Днес не съм на работа!Оплаквам се: Трябва да уча
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Оплакване - многоуважаван модератор разпространява зловредни видеоматериали на скайп! Хвалба - купихме си 2 щафетки саламче и ни дадоха подарък - червено вино "100 мерака"! И още една - пратих мъжа си да разхожда момата и да кръка бира, пък аз лягам да спя!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X