Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се - сам си подмених ГНП-то на Мареата.Трудности срещнах само с обтяжната ролка на ангренажния ремък докато я наглася все пак ми е за първи път.Хваля се - Визата ми вече си изби парите 2 пъти като се има предвид колко диагностики направих на Бравото и МАреата.Без визата нямаше да стане подмяната на ГНП-то.Хвалба отново Бравото даде разход по 8 на 100 км. пропан бутан най-накрая успях да настроя газовата уредба.Почти не први разлика между бензин и газ.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

DJoff написа:
      Оплаквам се : Разкопаха ми градчето ...
      Е доста рано се оплаваш, то 25% е готово :D

Коментар

vital написа:
        DJoff написа:
        а те първа се почва :D :D :D и като ги слушам тия тапанари ,няма да асфалтират после изцяло, а само крапките Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 не са ли идиоти ми кажи
        Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Хваля се : оправих си мигача
          Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Купих си от якия преходник за Браво/Брава/Мареа. От Авител срещу Пипълс - 18 лева. Човекът се чудеше откъде толкова много фиатаджии посещаваме магазина. Сега остана другата седмица на заплата да се обзаведа и с хубаво плеърче.
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

DJoff написа:
              vital написа:
              DJoff написа:
              а те първа се почва :D :D :D и като ги слушам тия тапанари ,няма да асфалтират после изцяло, а само крапките Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 не са ли идиоти ми кажи
              Мдаа... с Типото бях на принципа "Болшая дупка - болшая газ!", но сега с кораба... сърцето ми пропуска по 1 удар на всяка дупка и неравност в града... А улиците ни заприличаха на картофена нива...Лошото е, че ще асфалтират напълно само улиците с по-интензивно движение! Нещастници...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Мдаа... с Типото бях на принципа "Болшая дупка - болшая газ!", но сега с кораба... сърцето ми пропуска по 1 удар на всяка дупка и неравност в града... А улиците ни заприличаха на картофена нива...Лошото е, че ще асфалтират напълно само улиците с по-интензивно движение! Нещастници...
                Пази я мареата. Окачването е скъпо. Миналата година след преминаване през една чудовищна дупка на Шипка, дадох около 500 лв. за ремонти на предницата. Мисля, че само десния амортисьор остана несменен тогава. За капак, след всички ремонти остана едно потропване при минаване през неравности. Потърпях известно време и колата пак влезе в бокса за щателен оглед. Последва сваляне на предния мост и наместване на стабилизиращата щанга, която беше излязла от тампоните си. Отделно след всичко това започва да не ми гасне винаги Code key. Щях да хаквам и компютъра (срещу 200 лв.), за да не търси ключа. Добре че беше Коцето (Ключаря), който се завря под таблото и намести някаква букса, която почти се беше разкачила, вследствие на преминаването през дупката, и контактуваше на магия. Абе приключения...
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

coolboby написа:
                  Оплаквам се: Тази вечер си гледам фактурата от Метро. И какво да видя! Маркиран продукт, който не фигурира в "количката", а не е маркиран продукт който фигурира в "количката". Явно има грешка в кодовете, но се получава разлика в парите в тяхна полза. След малко се качвам в Метро и им набирам шушоните!!!PS. Чух се с тях по телефона и ми казаха, че това е практика при тях......
                  Хваля се - НИКОГА не пазарувам от Метро!!! Хваля се - Продадох си Бравото (още преди няколко дни).... Оплаквам се - Нещо ми е мъчно....Хваля се - Новата придобивка ме кара да правя : Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                  MB 280 S W108 67' - pickUp
                  MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                  ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                  Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                  office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Оплаквам се....напрегнато ми е

Коментар

Suppish написа:
                      Хваля се - Новата придобивка ме кара да правя : Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                      А тя е?
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

style34 написа:
                        Malone написа:
                        Тъжно ще е, когато престане да ти бъде тъжно, че не можеш да му купиш подарък. Тогава вече всичко ще е загубено.
                        Гледахте епизод 23918 на "Дързост и красота" Ирка, сериозно. Нали сте заедно, нали се обичате, кво друго има значение? Понякога има (пари), понякога не, така е в живота.
                        Стига, бе! Аз тоя сериал го следя! И не се казва "Дързост и красота", а "Дързост и наглост". В интерес на истината, се почувствах по-добре от това, което сте ми написали! Оплакване - затиснах си пръста на вратата, та чак посиня нокътят, т’ва било болезнено! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Хвалба - прочетох си книгата и ще почвам друга. :D
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Да се похваля- подариха ми нов часовник Да се оплача - в неделя вечер много гадно са ми претарашили гаража,добре че само са взели няколко неизползваеми външни гуми.
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

Хваля се: Притежавам най- готината кола, която може да съществува. Още малко и отново ще й се радвам повече дори от когато я купих. Очертава се смяна на носачи, биалетки, гуми. Обичам си я мноооооого!

Коментар

Inessita написа:
                              Хваля се: Притежавам най- готината кола, която може да съществува. Още малко и отново ще й се радвам повече дори от когато я купих. Очертава се смяна на носачи, биалетки, гуми. Обичам си я мноооооого!
                              Toва не е за хвалене,а за оплакване.Па ти па си я обичай
                              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Да се похваля, днес смених крушките на Пунтото със osram night breaker H4, и като се прибирах направо неможах да повярвам на разликата
                                ----------------------------------------------------------------------------
                                Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                                ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                                ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Working...
                                X