Хваля се - сам си подмених ГНП-то на Мареата.Трудности срещнах само с обтяжната ролка на ангренажния ремък докато я наглася все пак ми е за първи път.Хваля се - Визата ми вече си изби парите 2 пъти като се има предвид колко диагностики направих на Бравото и МАреата.Без визата нямаше да стане подмяната на ГНП-то.Хвалба отново Бравото даде разход по 8 на 100 км. пропан бутан най-накрая успях да настроя газовата уредба.Почти не први разлика между бензин и газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vital написа:DJoff написа:Оплаквам се : Разкопаха ми градчето ...
Коментар
-
Купих си от якия преходник за Браво/Брава/Мареа. От Авител срещу Пипълс - 18 лева. Човекът се чудеше откъде толкова много фиатаджии посещаваме магазина. Сега остана другата седмица на заплата да се обзаведа и с хубаво плеърче.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
DJoff написа:vital написа:DJoff написа:Оплаквам се : Разкопаха ми градчето ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Мдаа... с Типото бях на принципа "Болшая дупка - болшая газ!", но сега с кораба... сърцето ми пропуска по 1 удар на всяка дупка и неравност в града... А улиците ни заприличаха на картофена нива...Лошото е, че ще асфалтират напълно само улиците с по-интензивно движение! Нещастници...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
coolboby написа:Оплаквам се: Тази вечер си гледам фактурата от Метро. И какво да видя! Маркиран продукт, който не фигурира в "количката", а не е маркиран продукт който фигурира в "количката". Явно има грешка в кодовете, но се получава разлика в парите в тяхна полза. След малко се качвам в Метро и им набирам шушоните!!!PS. Чух се с тях по телефона и ми казаха, че това е практика при тях......MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Meril
-
style34 написа:Malone написа:Тъжно ще е, когато престане да ти бъде тъжно, че не можеш да му купиш подарък. Тогава вече всичко ще е загубено."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се похваля, днес смених крушките на Пунтото със osram night breaker H4, и като се прибирах направо неможах да повярвам на разликата----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар