Ако те цепне поне знеш къде живее Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 качваш се до горе и така го цепваш ,че ....... нали знаеш важното е да няма губещи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: Тази вечер си гледам фактурата от Метро. И какво да видя! Маркиран продукт, който не фигурира в "количката", а не е маркиран продукт който фигурира в "количката". Явно има грешка в кодовете, но се получава разлика в парите в тяхна полза. След малко се качвам в Метро и им набирам шушоните!!!PS. Чух се с тях по телефона и ми казаха, че това е практика при тях......
Коментар
-
Оплаквам се: болен съм.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
coolboby написа:Оплаквам се: Тази вечер си гледам фактурата от Метро. И какво да видя! Маркиран продукт, който не фигурира в "количката", а не е маркиран продукт който фигурира в "количката". Явно има грешка в кодовете, но се получава разлика в парите в тяхна полза. След малко се качвам в Метро и им набирам шушоните!!!PS. Чух се с тях по телефона и ми казаха, че това е практика при тях......
Коментар
-
Meril
-
Ирке ... да ти кажа, не се натъжавай.Не е фатално, когато няма какво да сложиш на масата на рождения ден на любимия, нито пък когато нямаш парици да му купиш това, което искаш.Важно е да знаеш какво ще го направи щастлив и да му покажеш, че знаеш и много искаш да е така.Тъжно е когато имаш пари за тези неща, но не ти идва ума с какво можеш да го зарадваш, когото му купуваш нещо и не те бърка дали ще го направиш щастлив, купуваш го ей така ... защото така се прави..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Хе ... ’ми ... дай му "оная" усмихнатата, с беззъбата усмивка, дето му я даде и миналата година. [Избива ме на простотии вече. ]Дойде ми на ума нещо: Тъжно ще е, когато престане да ти бъде тъжно, че не можеш да му купиш подарък. Тогава вече всичко ще е загубено..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Тъжно ще е, когато престане да ти бъде тъжно, че не можеш да му купиш подарък. Тогава вече всичко ще е загубено.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар