Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Щи дам аз един бобец... Казвай кога ще идваш, да го мятам и да се свършва!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Ами не знам ... аз без покана и до кенефа не ходя :DИначе ... в 3 : 15 часа тукашно време или 2 : 15 тръгвам да летя ... живот и здраве утре вечер съм в България ... А живот и здраве ако се пооправя и събудя съм в неделя на среща :D
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Хвалба: Днес измих Бравата. Влюбих се отново в нея...А бях я превърнал в работно магаренце. Преоткрих я отново и ще си я ползвам с кеф.Оплаквам се: Падна част от каменната ограда на вилата. Чака мен, а камък бол - ебаси
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Оплаквам се: Тая вечер съм нощна смяна в банката Правят ремонт в нашия офис и трябва някой да ги наглежда Лекичко ми е интересно за момента...връщам се в годините , когато бях в казарматаВсе едно съм наряд само, дето тогава не седях изпънат в колата с лаптопа в ръце
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хвалба - 500 мнения във форума :D

Коментар

Хваля се - смених таблото с бушоните > вече имам подгрев на стъклото, както и бързото включване на чистачката Оплаквам се - халогените още не работят
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Оплаквам се-платих си данъка на колата за 2009г.олекнах със цели 198лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                Fiat Brava 1.6 16v 97г.
                Citroen C4

Коментар

Оплаквам се: Пак съм на работа и ме боли канчето
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

svn написа:
                    Оплаквам се-платих си данъка на колата за 2009г.олекнах със цели 198лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                    добре дощъл в клуба Да се похваля: До 14 часа съм на работа, после започва отпуската ми :P
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Да се оплача ... За малко катастрофа ! Карам си аз по пътя с предимство като пич и какво става едно Т образно кръстовище .....Един дядка ми пресича пътя с линейка (лека кола) и се разминах на косъм да влезна при него ! Ленейка без светлини и сирена да подчертая явно тръгнал на пазар с бабето . И все още не мога да го проумея как даже не намали да се огледа да види дали има някой ,дори да няма знак от неговата страна мислещ се за десностоящ...... и така спирачки на мократа настилка на сантиметри да си смачкам фиатката А дедето дори и не разбра за мене ! Разбира се надух си тромбичката с подкосени крака с надеждата да ми се извини но без ефект
                      Прикачени файлове

Коментар

Хваля се: Вече ми се вижда задния номер...След 5 мивки

Коментар

Хваля се:Изтече ми застраховката преди два дни.Бях на работа тези дни и нямам време да си я направя.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплакване:Отидоха спестяванията за АГУ.Хвалба:Ако може да мине за хвалба вече ще съм в нова квартира.
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплакване: Нещо се разболявам и тази вечер маи няма да има бар

Коментар

Оплаквам се: писна ми от смотани съседи!!!Един олигофрен с една Астра така и не се научи да паркира.....преди малко вече нямах никакъв шанс за паркиране, а ония заел за 2 коли място! Качих се до тях и му казах да слезе да си премести колата.......малейй, какъв безумен поглед ми хвърли)) Все пак слезе, направи 2 маневри и пак спря така, че едва успях да се навра!!! Дори не погледна дали ще мога да паркирам. Стигнах до 2 сигурни извода: първо - абсолютно слаб шофьор, второ - абсолютно тъп и ограничен човек! Хваля се: поне успях да го накарам да си мръдне задника от 8-мия етаж до долу Опасявам се: понеже спрях на 1 боя разстояние от него се надявам да не ме цапне като излиза.......
                                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X