Цвети написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
krasio_79bs написа:Цвети написа:Май първата ми публикация във форума изобщо, ще се наложи да е оплакване.Ето в какво състояние си намерих днес чистачките (които смених в неделя)!!!Иначе, ЧНГ на всички!!! Живи и здрави да сте, с пожелания за пълен разкош във всичко!!!coolboby написа:Цвети написа:Май първата ми публикация във форума изобщо, ще се наложи да е оплакване.Ето в какво състояние си намерих днес чистачките (които смених в неделя)!!!Иначе, ЧНГ на всички!!! Живи и здрави да сте, с пожелания за пълен разкош във всичко!!!
Коментар
-
dikanio написа:Аз ще се оплача от модераторите, затова че заключиха темата за 300-метровата катастрофа. Защо? Знаели били накъде щяла да отиде. И какво, 5-6 страници ще претоварят сървъра? Аз предлагам да се цаните за модератори на forum.bg-mamma.com, там няма да ви тормозят със сериозни теми :D
Коментар
-
krasio_79bs написа:dikanio написа:Аз ще се оплача от модераторите, затова че заключиха темата за 300-метровата катастрофа. Защо? Знаели били накъде щяла да отиде. И какво, 5-6 страници ще претоварят сървъра? Аз предлагам да се цаните за модератори на forum.bg-mamma.com, там няма да ви тормозят със сериозни теми :D
Коментар
-
krasio_79bs написа:dikanio написа:Аз ще се оплача от модераторите, затова че заключиха темата за 300-метровата катастрофа. Защо? Знаели били накъде щяла да отиде. И какво, 5-6 страници ще претоварят сървъра? Аз предлагам да се цаните за модератори на forum.bg-mamma.com, там няма да ви тормозят със сериозни теми :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колеги, така е решил модератора, така е направил - ТОЧКА! 1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Само поради голямото ми уважение към последните двама потребители и предвид, че преди 10 мин съм пуснал последното си мнение в тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=52666 не прибягвам към предупреждение.Ако имате желание да се включите в модераторския екип - моля заповядайте.Ако ли не - това е положението.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И преди съм казвал - щом правилата са такива - такива са. Или се съобразяваш с тях или си понасяш чинно последствията.Ама също така не смятам, че някой реално оспорва решението. По-скоро приятелски коментираме в контекста на тази тема, като я посъсипваме по-същия начин.По темата: Хваля се: вече не ми се спиОплаквам се: няма с какво да се оплача вече
Коментар
-
Да се похваля:Най-накрая се наканих да си пооправя лаптопа.Няма вече гадния интернет експлорер,има хубава лисичка.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Да се похваля:Най-накрая се наканих да си пооправя лаптопа.Няма вече гадния интернет експлорер,има хубава лисичка.
Коментар
-
Хора имам проблем и ще съм Ви много благодарен за вашето съдействие .... значи докато свалях халогена "h3"се оказа че той е с някфо кабелче...но докато го свалях за жалост някъде изчезна пак фарат....гледах жичките всичко си е на ред,пробвах др крушка не е от нея .... от какво може да е ?предварително ви благодаря
Коментар
-
...
Понеже дядо Коледа ме пропусна тази година (сигурно не съм слушкал), сам си подарих електрическа самобръсначка, че тва пусто бръснене хич не го обичам и жената я е срам да ме показва пред приятели и колеги. Да се надяваме, че сега ще бъда по-редовен в стърганетоFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Понеже дядо Коледа ме пропусна тази година (сигурно не съм слушкал), сам си подарих електрическа самобръсначка, че тва пусто бръснене хич не го обичам и жената я е срам да ме показва пред приятели и колеги. Да се надяваме, че сега ще бъда по-редовен в стъргането
Коментар
-
Princo написа:Да се похваля:Най-накрая се наканих да си пооправя лаптопа.Няма вече гадния интернет експлорер,има хубава лисичка.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар