Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цвети написа:
    Май първата ми публикация във форума изобщо, ще се наложи да е оплакване.Ето в какво състояние си намерих днес чистачките (които смених в неделя)!!!
    Гадно, но пък ... приеми това, като повод да сложиш едни безшарнирни. 8-9 левчета бройката.И дано наистина не са окривили рамената, че така като гледам ... освен рамената да имат някаква чупка в средата.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

krasio_79bs написа:
      Цвети написа:
      Май първата ми публикация във форума изобщо, ще се наложи да е оплакване.Ето в какво състояние си намерих днес чистачките (които смених в неделя)!!!Иначе, ЧНГ на всички!!! Живи и здрави да сте, с пожелания за пълен разкош във всичко!!!
      Добре дошла във форума.Хем си е за оплакване това за чистачките,но се радвай че не са изкривили рамената гадовете.
      Благодаря мн и добре заварили Като гледам от пасажерската страна колко е криво всичко..чак ми се плаче
      coolboby написа:
      Цвети написа:
      Май първата ми публикация във форума изобщо, ще се наложи да е оплакване.Ето в какво състояние си намерих днес чистачките (които смених в неделя)!!!Иначе, ЧНГ на всички!!! Живи и здрави да сте, с пожелания за пълен разкош във всичко!!!
      Някой доста те мрази, надявай се да не е лично!
      Вероятно доста хора ме мразят..в което принципно няма нищо лошо..тяхна си работа..ама да ми го покажат/кажат в лицето..а не да ми се ебават с колата..А колкото до "лично", явно е такова, след като от пълен паркинг - само моите чистачки бяха в това състояние..

Коментар

Аз ще се оплача от модераторите, затова че заключиха темата за 300-метровата катастрофа. Защо? Знаели били накъде щяла да отиде. И какво, 5-6 страници ще претоварят сървъра? Аз предлагам да се цаните за модератори на forum.bg-mamma.com, там няма да ви тормозят със сериозни теми :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
          Аз ще се оплача от модераторите, затова че заключиха темата за 300-метровата катастрофа. Защо? Знаели били накъде щяла да отиде. И какво, 5-6 страници ще претоварят сървъра? Аз предлагам да се цаните за модератори на forum.bg-mamma.com, там няма да ви тормозят със сериозни теми :D
          Отговарям ти директно защо.Защото няма нужда от подобна тема в която да четем пет страници със закани за мъжкарски изпълнения.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

да се похваля: от понеделник съм отпускар :P
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

krasio_79bs написа:
              dikanio написа:
              Отговарям ти директно защо.Защото няма нужда от подобна тема в която да четем пет страници със закани за мъжкарски изпълнения.
              Добре де, да приемам, че на теб не ти се чете... ама ако на мен ми се чете? Ти можеш да не отвориш темата и да не четеш, а аз май няма кво да правя.Мисля, че се престаравате.По темата: звеееерски ми се спи

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

krasio_79bs написа:
                dikanio написа:
                ами то няма нужда и от тема "потят ми се стъклата какво да правя", "какво масло", "каква спирачна течност" и т.н. ама не се заключват- отговорите на всички написани теми ги има сигурно още от 2005 год във форума
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Колеги, така е решил модератора, така е направил - ТОЧКА! 1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Само поради голямото ми уважение към последните двама потребители и предвид, че преди 10 мин съм пуснал последното си мнение в тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=52666 не прибягвам към предупреждение.Ако имате желание да се включите в модераторския екип - моля заповядайте.Ако ли не - това е положението.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И преди съм казвал - щом правилата са такива - такива са. Или се съобразяваш с тях или си понасяш чинно последствията.Ама също така не смятам, че някой реално оспорва решението. По-скоро приятелски коментираме в контекста на тази тема, като я посъсипваме по-същия начин.По темата: Хваля се: вече не ми се спиОплаквам се: няма с какво да се оплача вече

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Да се похваля:Най-накрая се наканих да си пооправя лаптопа.Няма вече гадния интернет експлорер,има хубава лисичка.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                        Да се похваля:Най-накрая се наканих да си пооправя лаптопа.Няма вече гадния интернет експлорер,има хубава лисичка.
                        Жалко , че си чак в Стара Загора иначе бих те поканил на Mozilla сбирките на СУ Тъкмо ще ти подаря малко агитационни материали ОПЛАКВАМ СЕ - НЕ МИ СТИГА ДЕНОНОЩИЕТО !!!!ОПЛАКВАМ СЕ - СЕСИЯТА ИДВА!!!!"ХВАЛЯ СЕ" - ....... загуби си ключа за резервоара .... някой да прати на лично - мнение дали смята , че обикновен ключар ще може да го копира ( имам 2ри чифт ключове )

Коментар

Хора имам проблем и ще съм Ви много благодарен за вашето съдействие .... значи докато свалях халогена "h3"се оказа че той е с някфо кабелче...но докато го свалях за жалост някъде изчезна пак фарат....гледах жичките всичко си е на ред,пробвах др крушка не е от нея .... от какво може да е ?предварително ви благодаря
                          Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

...

Понеже дядо Коледа ме пропусна тази година (сигурно не съм слушкал), сам си подарих електрическа самобръсначка, че тва пусто бръснене хич не го обичам и жената я е срам да ме показва пред приятели и колеги. Да се надяваме, че сега ще бъда по-редовен в стъргането
                            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Re: ...

karloson написа:
                              Понеже дядо Коледа ме пропусна тази година (сигурно не съм слушкал), сам си подарих електрическа самобръсначка, че тва пусто бръснене хич не го обичам и жената я е срам да ме показва пред приятели и колеги. Да се надяваме, че сега ще бъда по-редовен в стъргането
                              Колега не мога да те зарадвам ама тази стъргалка ще я хвърлиш за не повече от година и половина аз бях така за никакъв х.. не стават тез стъргалки :D :D

Коментар

Princo написа:
                                Е ти откри топлата с Mozilla бе колега .Макар и късно си направил правилният избор :D .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X