Оплаквам се: Не успях да отида при Дидо (Имортал) на хорото в центъра на Сливен Бях при приятел в къщата му и нямаше как да ги заеба
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се:Нещо ми е супер гадно,не знам дали от снощи,сигурно е случайност.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Оф, на тоа Иванов ще му забраня с декрет да пише в тази тема! Вчера чавето имаше рожден ден - навърши сериозната 3- годишна възраст. :D И понеже е криза, го празнувахме 2 пъти - на "село" и в София. Току-що си изпратихме гостите. :D Утре ще се оплаквам и хваля още, че сега ме мързи и съм скапана."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплаквам се-за първи път от януари 2006 година Мареата ме предаде тотално.Уплътненията на капака на ГНП протекоха както е се появи страшно виене откъм хидравличната помпа или алтернатора не мога да го определя.Без пистов ремък шума го няма може и лагера на шайбата на компресора на климата да е защото алтернатора е с нови лагери на има няма 3 месеца.Абе ще се наливат кинти яко то досега без сервизи ама с това ГНП не ми се пипа все пак трябва стенд.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Оплаквам се: пак сам с две предупреждения. Много гадно, но заслужено. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар