Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: Не успях да отида при Дидо (Имортал) на хорото в центъра на Сливен Бях при приятел в къщата му и нямаше как да ги заеба

Коментар

Мене в края на първия ден на 2010г. ми започна с 20лв. назад в полза на полицията.Но сам съм си виновен , че съм забравил да си лепна стикера за гражданската..

Коментар

Оплаквам се:Нещо ми е супер гадно,не знам дали от снощи,сигурно е случайност.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

coolboby написа:
          Оплаквам се: Не успях да отида при Дидо (Имортал) на хорото в центъра на Сливен Бях при приятел в къщата му и нямаше как да ги заеба
          Знаеш ли к’ви моми имаше...малееее. Но си забравих апарата, а светкавицата на телефона все едно я няма (това последното е оплакване).

Коментар

А при мене ако знаеш какви момиии имашеееее. Естествено 1/3 бяха к*рвите на Сливен....

Коментар

И до мен имаш много яки мацки
              Прикачени файлове
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тая със зеленото ли?

Коментар

Краси, не казвай, че си пресякъл улицата...

Коментар

Immortal написа:
                    Краси, не казвай, че си пресякъл улицата...
                    Не съм я пресякъл,спокооо,нали трябва да има и шоу програма за изпращане на старата година
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оф, на тоа Иванов ще му забраня с декрет да пише в тази тема! Вчера чавето имаше рожден ден - навърши сериозната 3- годишна възраст. :D И понеже е криза, го празнувахме 2 пъти - на "село" и в София. Току-що си изпратихме гостите. :D Утре ще се оплаквам и хваля още, че сега ме мързи и съм скапана.
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

първи работен ден за годината- чувствам се страхотно, дано да е е все така
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хваля се: Вчера чукнах 100 000 км на Бравото. Даже снимах и видео направих :D.
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Оплаквам се-за първи път от януари 2006 година Мареата ме предаде тотално.Уплътненията на капака на ГНП протекоха както е се появи страшно виене откъм хидравличната помпа или алтернатора не мога да го определя.Без пистов ремък шума го няма може и лагера на шайбата на компресора на климата да е защото алтернатора е с нови лагери на има няма 3 месеца.Абе ще се наливат кинти яко то досега без сервизи ама с това ГНП не ми се пипа все пак трябва стенд.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хваля се за 4 часа демонтирах ремонтирах и монтирах алтернатора.Затвърдих тотално уменията си по тази операция и то без подемник или канал.Вече няма шум.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оплаквам се: пак сам с две предупреждения. Много гадно, но заслужено. :D
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X