Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sasho_izgrev написа:
    Оплаквам се:Шефа мрънка, че по цял ден седа във Фиат форума
    на мен пък колегите ми мрънкат, щото не съм ги отразявала Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

За хвалене май няма...Оплаквам се, че вече 30 минути по една онлайн рок телевизия пускат песни, които слушам почти всеки ден, а аз си я пуснах точно заради това, за да чуя нещо различно от това което имама... А сетих се кво да се похваля... вече имам около 10 000 песни

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
      ex:Opel Kadett 1.3
      ex:Fiat 125p
      ex:Москвич 412

Коментар

Колега, при такава внушителна колекция много трудно ще срещнеш нещо различно Иначе, респект за събраното количество песни! А ако споделиш и линка за тази рок-телевизия - ще направиш добро на немалкото рок-маниаци, витаещи из нашия форум
        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

sasho_izgrev написа:
          Оплаквам се:Шефа мрънка, че по цял ден седа във Фиат форума
          Смени шефа, не заниманието! :D Решението е като в онзи виц, дето рецептата била: " Чай и секс, като не помага спираш чая! :D

Коментар

Хвалба - мама се е подготвила подобаващо за празника и ни очаква. :D Хапнах баничка с тиква и чета книжка. :D :D :D Оплакване - боли ме глава и трябва да събирам багаж.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

След час, час и половина пътувам за Сливен Там ще посрещам Нова година с готина компания

Коментар

Да се похваля - за първи път виждам толкова чиста колата си,не само че беше на автомивка ами и обърнах специално внимание на двигателят и сега блести като нов. Да се оплача - забелязах че от гарнитурата на капака започнало леко да омазнява,ще дойде момент когато трябва да я сменям.
                Уважавам тези,които ме уважават!
                Clube do Marea!

Коментар

Да се похваля:Нова година дойде !
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Не мога да не се похваля,седнахме на масата в Семково.Накефих са и на зимните гуми
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

хваля се: последните 10 мин. работа за тая година започват да текат сега след 2 часа тръгваме юхуууууууууууууууууу ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ !!!
                      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Да Ви се оплачи, днес един малоумен шофьор на ТИР до новата БИЛЛА в Стара Загора беше запушил пътя и колите минаваха през тротоара. За жалост там беше останал част от ел.стълб който някога е бил отрязан , ама така отрязан че стърчеше, видях го в последния момент.Отиде ми чисто новата, лява предна зимна гума.

Коментар

Оплаквам се: днес си взех наказателното постановление за акт от преди половин година...275лв глоба за смешно нарушение!!!Хваля се: днес си взех акта за раждане на детето :D и хич не ми дреме за смотания акт!!! п.п. Красьо...завиждам ви благородно, весело посрещане!!!
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хваля се: По коледа бяхме на вилата. Направихме истински празник за децата. Починахме си добре. На 28.12. - сварих ракията...АХ РАКИЯТААА.Оплаквам се: Валя ни дъжд на казана, простудих се, лепна ме нещо страшно, като грип. Удари ме в дробовете, ушите ???, костите. Уринирах, кашлях и се потях като луд, защото свалях и качвах до 40 градуса температура ( до тази сутрин ). Само течен аналгин и парацетамол редувах. Наложи се да се приберем в Бургас. Изписаха ми антибиотици, а Личната ми рече: " Не е шега - много си зле, иде ми да те хоспитализирам" - - и за мен празниците вече свършиха. Та тази сутрин ми светна и сега с лаптопа в леглото вече пиша, но ми се разбиха Новогодишните планове ( ах как мразя планове ). Сега имам ракия, но ще пия антибиотик поне още 4 дена. Грип ( ако е грип ) не ме е ловил близо 12 години. Какво беше това чудо не знам. Пазете се. Обличайте се, ако ви е студено, събличайте се, ако ви е топло :D ПС: Здравата храна, чистия въздух и домашното вино - Нъцки - не ме имунизираха , а друг път са го правили. Много странно чудо беше това
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Да се похваля: Днес е 31-иДа се оплача: АЗ СЪМ НА РАБОТА!! Да се похваля: Само до 14 часа съмДа се оплача: Точно днес реши да се скапе единия комп. в другия офис и тряаа да ходя да го оправям Пожелавам на всички колеги и колежки весело посрещане на новата година
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

И аз да се оплача: На работа съм! За два дена (48 часа) съм спал 8 часа и довечера май ще ударя клапаните или ще заспя на масата!Да се похваля: Довечера се надявам да видя снежанка по жартиери
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X