Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Останаха три работни дни до края на годината в които ще имам работа като за три седмици .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплакване - мокетът изпи едно 3в1. Дядо Коледа ми дойде на гости на 22.12 и ми донесе книга! Луксозно издание с твърди корици. Оплакване - за fihi дядо Коледа още не е дошъл. Продължавам с оплакванията - ходихме на гости на свекъра и свекървата, ужассссссссс!Хвалба - снощи дядо Коледа ме посети още веднъж ( в лицето на моя приятелка) и ми донесе ДВЕ книги!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Ауууу, како Иркеееей ... стига с тез книги уа ... ще прочетеш света ... последната книга, която четох, май беше библията за деца с картинки Оплаквамещо се - Покрай празниците се освиних, та като се прибера догодина ще трябва пак да почвам фитнеса, че не се харесвам със пупа и разпуснати крака
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
          Ауууу, како Иркеееей ... стига с тез книги уа ... ще прочетеш света ... последната книга, която четох, май беше библията за деца с картинки Оплаквамещо се - Покрай празниците се освиних, та като се прибера догодина ще трябва пак да почвам фитнеса, че не се харесвам със пупа и разпуснати крака
          и аз май се поолях, чакам с нетърпение мъжо да си купи картичка за фитнес и да я почваме, че тая в огледалото не ме кефи
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплаквам се : Вчера по някое време слизам на паркинга да си поразходя зверчето и какво да видя..... Някой "шофер" ми счупил страничното огледало... Аман... И сега отивам да се разправям с Булинс...
            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Искам да се похваля!

Сдобих се с чисто нов багажник за тавана на колата ми!Много е як ,аеро динамичен е ,красиво стои, марков е събира ми много багаж.Има защита против кражба .
              Бързо Мощно Красиво!!!

Коментар

Re: Искам да се похваля!

mi6ka10 написа:
                Сдобих се с чисто нов багажник за тавана на колата ми!Много е як ,аеро динамичен е ,красиво стои, марков е събира ми много багаж.Има защита против кражба .
                Колега,имаш четири мнения и едно предупреждение и все са за този багажник.Реклама ли се опитваш да правиш не мога да разбера?
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплаквам се:Фиата се прецака... оекнах с 30 кинта за пътна помощ, 60 лв за масло, ролка, и андренажен ремък
                  Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                  Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
                    Оплаквам се:Фиата се прецака... оекнах с 30 кинта за пътна помощ, 60 лв за масло, ролка, и андренажен ремък
                    .....ангренажен ремък.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Като стана въпрос за ролки и ремъци да се оплача: скоро трябва да ги сменям, че станаха на 50 000км
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
                        Като стана въпрос за ролки и ремъци да се оплача: скоро трябва да ги сменям, че станаха на 50 000км
                        Няма да се хваля ама аз съм на 75 000 км. вече.Очаквам мармалад скоро.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да знаеш че имаш достоен последовател Последния запис в тефтера ми за зареждане е на 156192км а ремъка го смених на 97466 ...

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Оплакване - мокетът изпи едно 3в1.
                            Оплаквам се: Горницата ми, и дънките ми изпиха едно еспресо
                            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Оплаквам се:Шефа мрънка, че по цял ден седа във Фиат форума

Коментар

sasho_izgrev написа:
                                Оплаквам се:Шефа мрънка, че по цял ден седа във Фиат форума
                                Ами не седи бе, лежи! Хвалба - утре палим гумите и се изнасяме от София.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X