Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уау...а аз се "набутах" с по 6 лв за крушка. А уж бяха на промоция Хваля се. Дългоочакваният паричен превод от последния ми обект дойдееее! Точно на време, ми се струва Леко оплакване - Днес бях за малко в София и за малко повече в с.Яна... От Ямбол до София - чист и сух път. Като влязохме в Софето - непочистени и заледени улици! УжасТ!!!

Коментар

Умрях си от кеф. Преди малко ми се доядоха бутер банички, отидох до Метро, купих си ги метнах ги във фурната и сега плюскам Грижа се за себе си и съм доволен

Коментар

coolboby написа:
        Умрях си от кеф. Преди малко ми се доядоха бутер банички, отидох до Метро, купих си ги метнах ги във фурната и сега плюскам Грижа се за себе си и съм доволен
        И аз като теб. И ни личи и на двамата

Коментар

Коментар

Няма такава коледа....или поне не е имало от студентските ми години. Всичките ми клиенти са потънали и никой не е платил. Имам да прибирам пари от октомври насам. Абсолютно всички ме излъгаха. Каква е тая криза, какво е това нещо.....Пожелавам весело изкарване на всички. Аз отивам да облека един костюм, да оправя малко прическата и смятам да се грухна в първото дърво Явор на пътя ми........БЕСЕН СЪМ.......

Коментар

За мен празниците започнаха Весели празници на всички
              FIAT Marea ex
              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Междуфирмена задлъжнялост в рамките на 100 млрд. лв. Криза няма, Явка, слушай министър Симиончу!

Коментар

240млрд ,снощи БТВ го снесе.Не е добре работата,но догодина стигаме дъното и .... почваме да копаем.

Коментар

да се оплача: Голяма криза ...никой не иска да си купи запазено Типо да се похваля: вече съм почивка
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

И аз да се похваля 4 дни почивка. След малко отивам на парти.Дадоха ни премии.Стига толкова за хвалене :D
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Оплаквам се: Дадоха ни смешни премии. Ще стигне за едно пълнене на резервоара и две измивания на колата.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                          Оплаквам се: Дадоха ни смешни премии. Ще стигне за едно пълнене на резервоара и две измивания на колата.
                          Радвай се и на малкото,не бъди максималист в тия времена.100-130лв са си пари.
                          Marea HLX 147ps

Коментар

колеги изгоря ми крушката на заден десен габарит в понеделник в големия студ и я смених започна да свети.в 17.00 си тръгвам от работа изписва се проблем с осветлението не светят преден и заден габрит.днес съм в АИ .диагноза изгорял боди компютар.гаранцита ми изтича на 17/01/2010луд късмет.доставка естествено след 1м.сега карам в нарушение.според вас нормалнолие за 23месеца да се случи това.сериозно се замислям да се разделя с колата/

Коментар

Хваля се: успешно приключих работната година Много ми е хубаво, въпреки че мразя Коледа...Ааа, още нещо: приеди малко си хапнах едно малко парченце топла баница с тиква, направена с подсладител - какво блаженство!!! Е, весела Коледа колеги...
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да се оплача: скарах се с роднините и на Коледа ще бъде изнервящо. Възлагах големи надежди за новогодишния купон, но се оказа че повечето се отказаха. Останахме 5 човека ... ще бъде много тъпо ! Баси ужаса ! За капак ще работя днес и на 28, 29 и 30-ти. Нямам никво настроение!
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X