Аз ще се оплача. Останах безработен. Фиатката остава замръзена (в буквалния смисъкл) пред блока.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Оплаквам се: няма коледни премии, даже няма и заплати. На празниците - препечен хляб и домашно вино :D
Коментар
-
Да се оплача:И ние с многото обещания ще се разминем с премиите Да се похваля: Днес си покарах Типото на снега и много се изкефих как драпа и хвърля сняг с големите баници След малко изкарвам и кораба да видим на какво е способен Yellow_Flash_Colorz_PDT_05now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Да се похваля - тази година за разлика от предната имаше фирмено парти , нищо че пътувах 7 часа на отиване и 8 на връщане.И пак се хваля , дядо Коледа се отчете с лаптоп - първият ми личен и въпреки че е ефтин Acer си ми харесва повече от всички служебни дето са минали през мен , някои и 3-пъти по-скъпи.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
reter написа:Да се оплача: Дадоха ми РАБОТНОто време.. определено е доста работно, работя на 24-ти, на 25-и, на 26-ти, на 30-ти, на 31-ви до 14 ч.
Коментар
-
Humppa
-
Humppa написа:Ние се очертава да почиваме до април....now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар