Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ще се оплача. Останах безработен. Фиатката остава замръзена (в буквалния смисъкл) пред блока.
    4 бири и турбината да свири

Коментар

Оплаквам се: няма коледни премии, даже няма и заплати. На празниците - препечен хляб и домашно вино :D

Коментар

Хваля се Ей сега ми донесоха 30 литра червено и 5 литра бяло винце за празниците.Сунгурларско домашно винце. Ин вино веритас!
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Нещо не ме блазниш с това вино. Ако пия, то това ще е само вискенце

Коментар

krasio_79bs написа:
            Хваля се Ей сега ми донесоха 30 литра червено и 5 литра бяло винце за празниците.Сунгурларско домашно винце. Ин вино веритас!
            Ти недей много се хвали, че ей го Бургас

Коментар

Immortal написа:
              krasio_79bs написа:
              Ти недей много се хвали, че ей го Бургас
              Намери си с какво да ме плашиш Взимай мезето и идвай.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                Ин вино веритас, щото не са познавали ракията Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Да се оплача:И ние с многото обещания ще се разминем с премиите Да се похваля: Днес си покарах Типото на снега и много се изкефих как драпа и хвърля сняг с големите баници След малко изкарвам и кораба да видим на какво е способен Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Да се похваля - тази година за разлика от предната имаше фирмено парти , нищо че пътувах 7 часа на отиване и 8 на връщане.И пак се хваля , дядо Коледа се отчете с лаптоп - първият ми личен и въпреки че е ефтин Acer си ми харесва повече от всички служебни дето са минали през мен , някои и 3-пъти по-скъпи.
                    Brava 1.6 ELX

Коментар

Хваля се:Марейката е като снегомобил през зимата.Оплаквам се:Вътре е почти толкова топло
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Да се оплача: Дадоха ми РАБОТНОто време.. определено е доста работно, работя на 24-ти, на 25-и, на 26-ти, на 30-ти, на 31-ви до 14 ч.
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                          Да се оплача: Дадоха ми РАБОТНОто време.. определено е доста работно, работя на 24-ти, на 25-и, на 26-ти, на 30-ти, на 31-ви до 14 ч.
                          Аууу,напраоо са те изработили Аз ударих бингото.Почивам на 24,25,26,27 за Коледа и след това 30,31,1,2,3 за нова година и заминавам с приятели на една вила в Семково.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ние се очертава да почиваме до април....

Коментар

Humppa написа:
                              Ние се очертава да почиваме до април....
                              И нас ни пускат неплатена след нова година ...но не казаха до кога Няма премии няма нищо, шефа заминава на майната си (почивка) а пък служителите му да се ...............бати боклука!!!И си купи две нови коли въпреки финансовата криза п.с.да имаше една тема за хранене на шефовете ни щях да съм първия дето ще си излее мъката
                              now. BMW E39 523i '98 170hp
                              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

УУУУУУУУУРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРААААААААААААААААААААА ААААААА :D :D :D :D 300 лева коледна премияПочивката за нова година на Семково е финансирана с тия парици.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X