Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: е сега намерих един клип на Николета Лозанова, Андреа и Златка. Гледах го вече около 20 пъти и супер много се кефя. :D :D :D :D :D
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

И аз го гледахххх И аз се оплаквам: Нагърмях се жестоко с дюнери

Коментар

хваля се!!!от юли месец не си бях карала бравотосега си е при мен чувствам се все едно съм си купила чисто нова коламойто сладко сладко браво.....
        ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

kaliopis написа:
          хваля се!!!от юли месец не си бях карала бравотосега си е при мен чувствам се все едно съм си купила чисто нова коламойто сладко сладко браво.....
          Ауу колежке завиждам ти... Хваля се:Ще се прибирам за колега
          Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
          Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
            Ще се прибирам за колега
            За Коледа може би..

Коментар

Irka_fihi написа:
              Да се оплача - щерка ми пак е болна.Омръзна ми да се заглеждам след всеки подминал ме фиат, с надеждата да се окаже форумски.И още - преди по-малко от месец, видях "на село" форумска брава, паркирана пред пожарната. Записах номер, час, всичко, дори оставих бележка под чистачката и още не съм писала в съответната тема, що за безобразие от моя страна?
              Май и ти си болна ама на тема форумски коли.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Сложих новите свещи. NGK V-line.Made in France
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

coolboby написа:
                  fast_ghost написа:
                  Ще се прибирам за колега
                  За Коледа може би..
                  Мда... но и за колега, колега
                  Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                  Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Хваля се: След дълго неуспешно търсене, днес съвсем случайно в магазина намерих едни бонбони от едно време, а те са "Карамел Му"

Коментар

coolboby написа:
                      Хваля се: След дълго неуспешно търсене, днес съвсем случайно в магазина намерих едни бонбони от едно време, а те са "Карамел Му"
                      Едва ли имат нещо общо с едновремешните, освен името... Аз се оплаквам - нямам какво да правя и цял ден се търкалям по леглото.. (то това май хвалба трябваше да е )Снегът се стопи и всичко е бъркоч от вода, пясък и кал по тротоари и улици...

Коментар

Да не са същите..карамела накъртя в повечко. Но пакета е почти оправдан

Коментар

Аз пък снощи се наплющях с пица от "Дон Вито" + натурално сокче. Наминахме да видим "срещата", ама не сварихме никого. - оплакване.Писна ми от шантавите аватари на Боби. Единствените читави - каката с басейна и Алф, ги е махнал. Абе, младежо, гледам, че напоследък е модерно са се слагат по аватарите девойки, които се целуват...Дали да не си сложа и аз един такъв, само че с мъже?
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Аз вкарах ноу-хау-то с мацките, за тва го махнах.Пък аз от Фихова се чувствам игнориран!!!!! `ич не ми са обесняяяй...бяяяяяяяяяяснааааааа съъъъъъъъъъъммммммм

Коментар

По повод мацките ... http://vbox7.com/play:eebefe12

Коментар

да се похваля: утре няма да съм на работааааааа, цял ден ще си угаждам и ще се готвя за банкета, който ще бъде вечерта )))))))))))))) юхууууууууууууууууу
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X