Ужас не мога да си взема сумата която дадох преди 2 години почти и чрез съдия изпълнител.Длъжника щял да ми ги изплаща на вноски като минималната била около 200 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lubomm написа:reter написа:да се похваля: Утре съм във Варнада се оплача: служебноAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
да се оплача имах много каръшка сутрин 1. навън вали и докато отида до гаража се намокрих и изпонакалях 2. като се добрах до гаража видях, че баща ми си е паркирал колата пред него. Трябваше да преместя неговата, за да изкарам мойта. Като се качих да извърша тази маневра, установих че задната му предавка заяжда и на 2 пъти му я блъснах (леко) във вратата на гаража. Хубаво, че добросъвестен съсед ми помогна. 3. от бързане (щото закъснявах за работа вече) забравих да заредя. Пристигнах на късмет.4. като си взех кафе установих, че съм си забравила цигарите (още повече се изнервих) , но ми мина щото се сетих, че в колата имам къшета за случаи като този 5. отидох до колата за къшетата и тях ги нямаше (ся вече избеснях) 6. един колега ме почерпи цигара, коята беше една от най-отвратителните, които съм пушила Накрая взех решение да си седна на бюрото и да се успокоя, че един господ знае кво още ме чака.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:да се оплача имах много каръшка сутрин 1. навън вали и докато отида до гаража се намокрих и изпонакалях 2. като се добрах до гаража видях, че баща ми си е паркирал колата пред него. Трябваше да преместя неговата, за да изкарам мойта. Като се качих да извърша тази маневра, установих че задната му предавка заяжда и на 2 пъти му я блъснах (леко) във вратата на гаража. Хубаво, че добросъвестен съсед ми помогна. 3. от бързане (щото закъснявах за работа вече) забравих да заредя. Пристигнах на късмет.4. като си взех кафе установих, че съм си забравила цигарите (още повече се изнервих) , но ми мина щото се сетих, че в колата имам къшета за случаи като този 5. отидох до колата за къшетата и тях ги нямаше (ся вече избеснях) 6. един колега ме почерпи цигара, коята беше една от най-отвратителните, които съм пушила Накрая взех решение да си седна на бюрото и да се успокоя, че един господ знае кво още ме чака.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
И Аз да се оплача,днес сутринта щях да блъсна един Старец! Още ми е пред очите, място не мога да си намеря от ярос и яд ,как може да съм такъв идиот.Белята става за секунди ,добре че в другото платно нямаше никой ,защото не можах да спра и го заобиколих.Моля Ви колеги внимавайте и карайте в градски условия с не повече от 50км..На мен това ми беше за урок.Надявам се ,че повече никога няма да ми се случи токова преживяване, уверявам Ви страшно е!
Коментар
-
=Rudi= написа:Хваля се - мнения 444Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Оплаквам се: един паяк за малко да ми вдигне колата онзи ден. Все пак олекнах с 15 лева глоба.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар