Да се оплача:БТК решиха,че след като съм болен и ще си стоя 2 дена вкъщи,интернета трябва да забива !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Да се оплача: На светофар на нагорнище каката пред мене не успя да намери 1-ва , след това и спирачката не улучи и си подпря колата в моята. След като и теглих една и дадох 1 метър назаде , че нямаше повече място обаче тя реши да повтори упражнението. Естествено излязох да я навикам , при което ми се скараха , първо че съм я ударил отзаде , а след това и че съм спрял много близо Въпреки всичко искрено се радвам че преждеспомената кака все пак не успя да намери задната че тогава вече щеше да пострада бронята.
Да се оплача: Вчера сутринта на път за работа се блъснах за 1 ви път тежко на мене ми няма нищо освен малко ужулвания от колана.Понеже карах 1 пикап Форд Ренджър и се поднесе на мокрото и неможах да го вкарам в пътя и се шибнах в скалите пикапа има"ше" ролбар които пое повечето от щетите Последвстията не са трагични : 2 та мигача десния калник предния капак малко сгънат гредата отдолу крива цялата рогата и те кривички ама ги поизпраих днес с големия чук както и бронята,маската я взех да я залепя ..и така Похвалвам се: това ми е 8 мата вече мога да нарека катарстрофа от когата имам книжка а тя е от 11 месеца Аиде със здраве
Вече сам без предупрежния, продължавам с мизериите във форума. :D :D :D :DАко много ти липсва веднага ще отнесеш едно!"Модераторски екип на fiat-bg.org"
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Вече сам без предупрежния, продължавам с мизериите във форума. :D :D :D :DАко много ти липсва веднага ще отнесеш едно!"Модераторски екип на fiat-bg.org"
Да се похваля - този юнак ми повдигна настроението за деня!
Аз нямам против никого....боли ме ханша. Други не искат да приемат истината.
Абе, Богомиле, дишай дълбоко и си живей живота... :D Слушай мойта драма к’ва е - комшиите "на село" си продали кравата и с’я нема откъде да си взимаме убаво млЕко! На някой може да му е смешно, ма на мен ми се рИве!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар