Да се оплача:БТК решиха,че след като съм болен и ще си стоя 2 дена вкъщи,интернета трябва да забива !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се оплача: На светофар на нагорнище каката пред мене не успя да намери 1-ва , след това и спирачката не улучи и си подпря колата в моята. След като и теглих една и дадох 1 метър назаде , че нямаше повече място обаче тя реши да повтори упражнението. Естествено излязох да я навикам , при което ми се скараха , първо че съм я ударил отзаде , а след това и че съм спрял много близо Въпреки всичко искрено се радвам че преждеспомената кака все пак не успя да намери задната че тогава вече щеше да пострада бронята.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Да се оплача: Вчера сутринта на път за работа се блъснах за 1 ви път тежко на мене ми няма нищо освен малко ужулвания от колана.Понеже карах 1 пикап Форд Ренджър и се поднесе на мокрото и неможах да го вкарам в пътя и се шибнах в скалите пикапа има"ше" ролбар които пое повечето от щетите Последвстията не са трагични : 2 та мигача десния калник предния капак малко сгънат гредата отдолу крива цялата рогата и те кривички ама ги поизпраих днес с големия чук както и бронята,маската я взех да я залепя ..и така Похвалвам се: това ми е 8 мата вече мога да нарека катарстрофа от когата имам книжка а тя е от 11 месеца Аиде със здравеЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Вече сам без предупрежния, продължавам с мизериите във форума. :D :D :D :DАко много ти липсва веднага ще отнесеш едно!"Модераторски екип на fiat-bg.org"Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
coolboby написа:Не знам, хвалба ли е или оплакване, но по собствена воля си махам големия стикер на форума. Малкия си остава скрит.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Humppa
fiatmaniak написа:Вече сам без предупрежния, продължавам с мизериите във форума. :D :D :D :DАко много ти липсва веднага ще отнесеш едно!"Модераторски екип на fiat-bg.org"
Коментар
-
coolboby написа:Аз нямам против никого....боли ме ханша. Други не искат да приемат истината."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар