Много каръшки ден. С каквото и да се захванех не ставаше. А за капак ми сложиха и скоба на колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се: днес е студентският празник и смятам днес да се напия много. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Оплаквам се: Настинал съм яко Да се похваля:Вече знам къде ще карам нова година и ще се ... веселимAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Време е да драсна и аз. Дядо Коледа и тази година реши да подрани - от вчера станах собственик на недвижим имот. Край вече на наеми и тем подобни :D Догодина - дупе да ми е яко"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Ми да ти е честита придобивката! :D Благородно ти завиждам!В тоя ред на мисли, да се оплача - скоро не се очертава недвижим имот, аман от тая квартира и наем! Хвалба - вчера преведоха майчинство.Оплакване - трябва да изкараме месеца с 200лв."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
tyson написа:Време е да драсна и аз. Дядо Коледа и тази година реши да подрани - от вчера станах собственик на недвижим имот. Край вече на наеми и тем подобни :D Догодина - дупе да ми е яко
Коментар
-
tyson написа:Време е да драсна и аз. Дядо Коледа и тази година реши да подрани - от вчера станах собственик на недвижим имот. Край вече на наеми и тем подобни :D Догодина - дупе да ми е яко
Коментар
-
Хахахаха, благодаря на всички за хубавите думи. Нахлузих хомота - няма друг вариант за съжаление. Само че моя Свилка е за 20 г., че иначе го изплащам почти 3 пъти.... :DИ за да не е спам, разбрах че гаража ще бъде с ел. врата с дистанционно"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар