Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много каръшки ден. С каквото и да се захванех не ставаше. А за капак ми сложиха и скоба на колата
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Студентския празник вече го посрещнах, а как ще го изпратя не знам. Само се чудя това дали е хвалба или оплакване....

Коментар

coolboby написа:
        Студентския празник вече го посрещнах, а как ще го изпратя не знам. Само се чудя това дали е хвалба или оплакване....
        Зависи как си го посрещнал
        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

С рогите напред

Коментар

Оплаквам се. Снощи интернетът ми беше отвратителен.
            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Оплак: Цяла нощ не съм спал...Похвал: Но за това пък го направих през деня

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
              ex:Opel Kadett 1.3
              ex:Fiat 125p
              ex:Москвич 412

Коментар

Хваля се: днес е студентският празник и смятам днес да се напия много. :D
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хваля се: направих си резервация за "Нова Година 2010" / което, впрочем, ми напомня, че можем да обсъдим кой къде ще посреща празниците/ОПлаквам се: навън вали, а аз съм пешаа
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Оплаквам се: Настинал съм яко Да се похваля:Вече знам къде ще карам нова година и ще се ... веселим
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И аз знам къде ще съм на Нова година, ама мойто е оплакване! И съм с 47ст. незнайно докога! Майчинство - нЕма!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Време е да драсна и аз. Дядо Коледа и тази година реши да подрани - от вчера станах собственик на недвижим имот. Край вече на наеми и тем подобни :D Догодина - дупе да ми е яко
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ми да ти е честита придобивката! :D Благородно ти завиждам!В тоя ред на мисли, да се оплача - скоро не се очертава недвижим имот, аман от тая квартира и наем! Хвалба - вчера преведоха майчинство.Оплакване - трябва да изкараме месеца с 200лв.
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

tyson написа:
                            Време е да драсна и аз. Дядо Коледа и тази година реши да подрани - от вчера станах собственик на недвижим имот. Край вече на наеми и тем подобни :D Догодина - дупе да ми е яко
                            Добре дошъл в отбора Ники. Хайде не остана, още 23 години и 4 месеца. Дано да успея да го изплатя, преди щерките да ми сложат памперс.
                            Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
                            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
                            Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

tyson написа:
                              :D Честито! Сега по Бтв казаха, че жилищата на българите са се обезценили с 6 милиарда лв. за тримесечие. Може би си избрал правилния момент за покупка на по-ниска цена. Поне за 20-тина години си си създал стимул да ходиш на работа с кеф :D /или със страх от Банката /

Коментар

Хахахаха, благодаря на всички за хубавите думи. Нахлузих хомота - няма друг вариант за съжаление. Само че моя Свилка е за 20 г., че иначе го изплащам почти 3 пъти.... :DИ за да не е спам, разбрах че гаража ще бъде с ел. врата с дистанционно
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X