То и на моя колега типото е с 1.4 мотор, като на табелката на шасито пише 149С2046 (туй е 1.6 двувалката). Туй е най малкото - ония са сменили и окачването и спирачките (и отпред и отзад - с малките дискове и малките барабани), компютър, диджиплекс, скорости, щото няма нищо общо. Ей туй е тъпотия!
Седя и си мисля,как може да похабиш толкоз нерви и средства по смяната,за да сложиш 1.4 двигател.И да му туриш и газ.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Ами много лесно. Примерно имаш 1,4 с газ. И като го бутурясаш някъде, ама яко да се удариш и да няма оправия купето - какво правим? Тенекиджията ще вземе за още 3 такива типота пари за да го оправи. Най-добрия вариант? Ми да сменим купето от каквото и да е типо. Така че - сменяно ти е купето, а не двигателя.
Принкович, разпитай дали може да позлваш същата скоростна кутия и търси ЕКУ и дизелов ДВГ
Ич няма се занимавам.Събирам за жтд и тва е.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Оплаквам се. Преди малко ми се повреди климатика в офиса - чуха се странни звуци от външното тяло, след което почна да духа само студено. (не е нормално размразяване, имам го от 7 години тоз климатик, знам му всеки звук).Веднъж му е затягал компресор, ама тогава беше гаранционен и го смениха без пари, ама сега...Няколко пъти го спирах и го пусках - без резултат - то не бяха псувни, не беше чудо Хваля се - дойде ми на акъла, че не съм го изключил от тока. Изключих му щепсела и пак го включих, и О! ЧУдо! Заработи си пак нормално...Разминах се с едни 150 лв за ремонт. Поне засега!
Оплаквам се. Преди малко ми се повреди климатика в офиса - чуха се странни звуци от външното тяло, след което почна да духа само студено. (не е нормално размразяване, имам го от 7 години тоз климатик, знам му всеки звук).Веднъж му е затягал компресор, ама тогава беше гаранционен и го смениха без пари, ама сега...Няколко пъти го спирах и го пусках - без резултат - то не бяха псувни, не беше чудо Хваля се - дойде ми на акъла, че не съм го изключил от тока. Изключих му щепсела и пак го включих, и О! ЧУдо! Заработи си пак нормално...Разминах се с едни 150 лв за ремонт. Поне засега!
Нещо като Hard reset ?
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар