///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Ами много лесно. Примерно имаш 1,4 с газ. И като го бутурясаш някъде, ама яко да се удариш и да няма оправия купето - какво правим? Тенекиджията ще вземе за още 3 такива типота пари за да го оправи. Най-добрия вариант? Ми да сменим купето от каквото и да е типо. Така че - сменяно ти е купето, а не двигателя.
Коментар
-
emzo написа:Принкович, разпитай дали може да позлваш същата скоростна кутия и търси ЕКУ и дизелов ДВГAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Хваля се:След около 5 месеца (живи и здрави) ще ставам татко :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Оплаквам се. Преди малко ми се повреди климатика в офиса - чуха се странни звуци от външното тяло, след което почна да духа само студено. (не е нормално размразяване, имам го от 7 години тоз климатик, знам му всеки звук).Веднъж му е затягал компресор, ама тогава беше гаранционен и го смениха без пари, ама сега...Няколко пъти го спирах и го пусках - без резултат - то не бяха псувни, не беше чудо Хваля се - дойде ми на акъла, че не съм го изключил от тока. Изключих му щепсела и пак го включих, и О! ЧУдо! Заработи си пак нормално...Разминах се с едни 150 лв за ремонт. Поне засега!
Коментар
-
Immortal написа:Оплаквам се. Преди малко ми се повреди климатика в офиса - чуха се странни звуци от външното тяло, след което почна да духа само студено. (не е нормално размразяване, имам го от 7 години тоз климатик, знам му всеки звук).Веднъж му е затягал компресор, ама тогава беше гаранционен и го смениха без пари, ама сега...Няколко пъти го спирах и го пусках - без резултат - то не бяха псувни, не беше чудо Хваля се - дойде ми на акъла, че не съм го изключил от тока. Изключих му щепсела и пак го включих, и О! ЧУдо! Заработи си пак нормално...Разминах се с едни 150 лв за ремонт. Поне засега!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар