Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    То и на моя колега типото е с 1.4 мотор, като на табелката на шасито пише 149С2046 (туй е 1.6 двувалката). Туй е най малкото - ония са сменили и окачването и спирачките (и отпред и отзад - с малките дискове и малките барабани), компютър, диджиплекс, скорости, щото няма нищо общо. Ей туй е тъпотия!
    Седя и си мисля,как може да похабиш толкоз нерви и средства по смяната,за да сложиш 1.4 двигател.И да му туриш и газ.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Принкович, разпитай дали може да позлваш същата скоростна кутия и търси ЕКУ и дизелов ДВГ
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами много лесно. Примерно имаш 1,4 с газ. И като го бутурясаш някъде, ама яко да се удариш и да няма оправия купето - какво правим? Тенекиджията ще вземе за още 3 такива типота пари за да го оправи. Най-добрия вариант? Ми да сменим купето от каквото и да е типо. Така че - сменяно ти е купето, а не двигателя.

Коментар

emzo написа:
          Принкович, разпитай дали може да позлваш същата скоростна кутия и търси ЕКУ и дизелов ДВГ
          Ич няма се занимавам.Събирам за жтд и тва е.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хваля се:След около 5 месеца (живи и здрави) ще ставам татко :D
            Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
            Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Взех си последния изпит за който писах по-рано, че нищо не знам.

Коментар

Честито!Ама малко поне да беше научил ли
                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

И така е доволно.После щях да се осмъртя двойна на 8-ми декември и няма да мога да влезна в колата.

Коментар

coolboby написа:
                    И така е доволно.После щях да се осмъртя двойна на 8-ми декември и няма да мога да влезна в колата.
                    Все ще се намерят помощници да те напъхат
                    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Щерка ми счупи една чаша, която много обичах!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Чи ко?

Коментар

Ми ко, обичах си я! Ся требе да си купувам друга!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Ми ко, обичах си я! Ся требе да си купувам друга!
                            Е..’айде сега..нова чаша ще си купиш от магазина още днес..ама нова щерка..докато дадеш заявката..има да почакаш
                            животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Оплаквам се. Преди малко ми се повреди климатика в офиса - чуха се странни звуци от външното тяло, след което почна да духа само студено. (не е нормално размразяване, имам го от 7 години тоз климатик, знам му всеки звук).Веднъж му е затягал компресор, ама тогава беше гаранционен и го смениха без пари, ама сега...Няколко пъти го спирах и го пусках - без резултат - то не бяха псувни, не беше чудо Хваля се - дойде ми на акъла, че не съм го изключил от тока. Изключих му щепсела и пак го включих, и О! ЧУдо! Заработи си пак нормално...Разминах се с едни 150 лв за ремонт. Поне засега!

Коментар

Immortal написа:
                                Оплаквам се. Преди малко ми се повреди климатика в офиса - чуха се странни звуци от външното тяло, след което почна да духа само студено. (не е нормално размразяване, имам го от 7 години тоз климатик, знам му всеки звук).Веднъж му е затягал компресор, ама тогава беше гаранционен и го смениха без пари, ама сега...Няколко пъти го спирах и го пусках - без резултат - то не бяха псувни, не беше чудо Хваля се - дойде ми на акъла, че не съм го изключил от тока. Изключих му щепсела и пак го включих, и О! ЧУдо! Заработи си пак нормално...Разминах се с едни 150 лв за ремонт. Поне засега!
                                Нещо като Hard reset ?
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X