Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Аз да си кажа...уча, но нищо не ми влиза в кутията....пределно ясно е че ще разчитам на късмета си...
    Стискаме палци, тогава Оплакване: налага се да пътувам много спешно още сутринта, до сега си събирах багажа Бях си направил план за разходка утре

Коментар

оплаквам се удариха ми колата или по точно бронята която боядисах преди месец

Коментар

Оплакване:отново ми надраха колата, за съжаление този път доста по жестоко от последния път.Явно трябва да се примеря с това ,
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Не, не се примирявай, а се опитай да разбереш кой го прави. А не е лошо и да се опиташ да му покажеш защо да не го прави пак. Да му илюстрираш колко е болезнено дрането на чужда кола.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

При условие че в блока имаме Фитнес център в който ходят да "блъскат" все безмозъчни момчета без вратлета и примерно въпросния празноглав индивид не е имал къде да си паркира лъскавото автомобличе (все от прочути марки разбира се) и е решил че му е накривяло на шапката какво правим?
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Вариантите са два. И в двата случая е редно да си сигурен кой е "художника".Първия, никой не е по як от винкел във вестник, ако ще и в пет зали да ходи празноглавия.Втория, по безпроблемен за теб е ... взимаш един от старите бушони, или свещ от автомобила ти, трошиш керамиката и минавайки покрай колата на художника, лекичко му хвърляш едно парче на предното стъкло. Пък ако можеш по силничко, по добре, то сега рано се стъмва.Другия път, или след две сменени стъкла, няма да спира там.Разбира се, това което ти предлагам са все селски изпълнения, но като няма друг начин, а и като ти падне пердето ... друга оправия няма.
              www.cyxap.com

Коментар

Повярвай ми, снощи така беше ми паднало пердето че ако ще автомобила да беше на Митьо Крика бедна му е фантазията какво щеше да му се случи.Та сега ще се опитам да се успокоя и ще чакам, проучвам и наблюдавам и като настъпи момента дупе да му е яко на този "Пикасо".

Коментар

И моята я драха вече 2 пъти.Първият път беше пред стария ми офис. Някой е минал покрай колите с ключ и бяха надрани всички паркирани пред офиса коли. Верно на тротоара, но отвътре има поне 2 метра за пешеходците.Вторият път, много по-зверски (2 големи черти на предния капак и една на предния десен калник и врата) ги забелязах като бях на село. Но кога и къде са направени - не знам. Пред блока има много място, никога не сме се карали за парко-места. На село пред къщата не вярвам някой да го е направил... ама кой знае. Уж душмани нямам, може да е случайно.

Коментар

Хм ... дано жена ти не чете форума, ама я си представи ... някой ревнив ... "елен" да кажем. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    www.cyxap.com

Коментар

На мен пък ми бяха наслагали чисто нови пирони под гумите Да обаче аз ги видях и ги посъветвах леко Да се оплача: от тия 7 дневни работни седмици, карам вече на батерии!Да се похваля: след малко си бия камшика и се прибирам
                      now. BMW E39 523i '98 170hp
                      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Проблема е че е драно най-вероятно с отверка, максимално дълбоко и широко.Определено ще има "Война" на паркинга понеже здраво ме стегна шапката а под нея няма нищо в такива ситуации.

Коментар

Да се оплача:Току що разбрах,че двигателя ми е сменян.Колко тъп трябва да си,че да смениш дизелов двигател с бензинов барабар с таблото ? Поне да бяха сложили 2.0 двигател,а не 1.4 Както казва Торнадо : Хубава работа,ама италианска.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ееее че ти си бил почти от дизеловата секта
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Ееее че ти си бил почти от дизеловата секта
                              Па може ли ти да не спамниш някъде.Стига ми пали фитила,без тва ма е яд.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

То и на моя колега типото е с 1.4 мотор, като на табелката на шасито пише 149С2046 (туй е 1.6 двувалката). Туй е най малкото - ония са сменили и окачването и спирачките (и отпред и отзад - с малките дискове и малките барабани), компютър, диджиплекс, скорости, щото няма нищо общо. Ей туй е тъпотия! Всъщност... сега като се замисля... Ами да - по скоро са сменили купето, вероятно заради катастрофа.

Коментар

Working...
                                X