Оплаквам се: Цял ден (както всеки) ме мързи адски много. В късния следобяд седнах и научих една тема. Остават ми още 6, а неделя имам поправка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
avvasilev написа:Irka_fihi написа:......Отивам да се къпя - хвалба!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Immortal написа:Аз знам един тарикатлък, да се избегне плащането на данък.Не съм го прилагал, щото моя данък е нисък, но ако някой се интересува, бих го светнал на лични.Доста хора го прилагат, особено т.нар. рацери с мощни коли, на които данъците са все над 300 лв.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Дъ съ оплачъ - Краси е минал от другата страна на барикадата. Отиде ни дългогодишното приятелство! Хвалба - концертът мина добре. Има статия даже за нас. www.bnews.bg/article-2638Снощи карах градско в София - няма такова шоу! Не знам хвалба ли е или к’во?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Дъ съ оплачъ - Краси е минал от другата страна на барикадата. Отиде ни дългогодишното приятелство! Хвалба - концертът мина добре. Има статия даже за нас. www.bnews.bg/article-2638Снощи карах градско в София - няма такова шоу! Не знам хвалба ли е или к’во?
Коментар
-
Irka_fihi написа:Дъ съ оплачъ - Краси е минал от другата страна на барикадата. Отиде ни дългогодишното приятелство! Хвалба - концертът мина добре. Има статия даже за нас. www.bnews.bg/article-2638Снощи карах градско в София - няма такова шоу! Не знам хвалба ли е или к’во?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Irka_fihi написа:Дъ съ оплачъ - Краси е минал от другата страна на барикадата. Отиде ни дългогодишното приятелство! Хвалба - концертът мина добре. Има статия даже за нас. www.bnews.bg/article-2638Снощи карах градско в София - няма такова шоу! Не знам хвалба ли е или к’во?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Днес изчистих въздуховодите на моята и на жена ми на колата.Два флакона изцъсках. И е друга работа. На жена ми и бях правил тази операция лятото със същия спрей и сега повторих.Третирах и Brava-та ми този път. 28 лева двата флакона, но си струва.Сега и в моята кола мирише на бебешко дупе след баня, готов съм за флиртове на зазоряване с някоя звездЪ..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Оплаквам се: тази седмица си оставам в София, поне се надявам да прекарам добър студентски празник. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Irka_fihi написа:Princo написа:Irka_fihi написа:Дъ съ оплачъ - Краси е минал от другата страна на барикадата. Отиде ни дългогодишното приятелство! Хвалба - концертът мина добре. Има статия даже за нас. www.bnews.bg/article-2638Снощи карах градско в София - няма такова шоу! Не знам хвалба ли е или к’во?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар