Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: Цял ден (както всеки) ме мързи адски много. В късния следобяд седнах и научих една тема. Остават ми още 6, а неделя имам поправка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

iee написа:
      Аз съм повече за оплакване....към 320лв.
      Както се казва - честито, близначки, Ваньо. И сега едно оплакване от Живка - пък утре ставам на 20 години!

Коментар

avvasilev написа:
        Irka_fihi написа:
        ......Отивам да се къпя - хвалба!
        А честита баня! Оплаквам се:Току що научих цифрата,която ще трябва да кихна догодина за данък МПС.235 лв.
        Честита баня,дръжки! Щерка ми спа 10мин.,събуди се и ревна! Към този час вече може да ми се честити. Пък за данъка не бери грижа - все "по-голям" ще става.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Аз знам един тарикатлък, да се избегне плащането на данък.Не съм го прилагал, щото моя данък е нисък, но ако някой се интересува, бих го светнал на лични.Доста хора го прилагат, особено т.нар. рацери с мощни коли, на които данъците са все над 300 лв.

Коментар

Immortal написа:
            Аз знам един тарикатлък, да се избегне плащането на данък.Не съм го прилагал, щото моя данък е нисък, но ако някой се интересува, бих го светнал на лични.Доста хора го прилагат, особено т.нар. рацери с мощни коли, на които данъците са все над 300 лв.
            загуба на давност ли?!!
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
              загуба на давност ли?!!
              Не е това.

Коментар

Дъ съ оплачъ - Краси е минал от другата страна на барикадата. Отиде ни дългогодишното приятелство! Хвалба - концертът мина добре. Има статия даже за нас. www.bnews.bg/article-2638Снощи карах градско в София - няма такова шоу! Не знам хвалба ли е или к’во?
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Снощи карах градско в София - няма такова шоу! Не знам хвалба ли е или к’во?
                  За това пише ли някъде по вестниците...?Аз да си кажа...уча, но нищо не ми влиза в кутията....пределно ясно е че ще разчитам на късмета си...

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Дъ съ оплачъ - Краси е минал от другата страна на барикадата. Отиде ни дългогодишното приятелство! Хвалба - концертът мина добре. Има статия даже за нас. www.bnews.bg/article-2638Снощи карах градско в София - няма такова шоу! Не знам хвалба ли е или к’во?
                    Шшшшш айде ся,така ли ще си приказваме?Мисля че добре ме познаваш.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Irka_fihi написа:
                      С книжка или без книжка кара ?????? ?
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Кажи "без" смятай целия форум те изяде

Коментар

Princo написа:
                          Irka_fihi написа:
                          С жълта книжка.
                          Ванга

Коментар

Днес изчистих въздуховодите на моята и на жена ми на колата.Два флакона изцъсках. И е друга работа. На жена ми и бях правил тази операция лятото със същия спрей и сега повторих.Третирах и Brava-та ми този път. 28 лева двата флакона, но си струва.Сега и в моята кола мирише на бебешко дупе след баня, готов съм за флиртове на зазоряване с някоя звездЪ.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Оплаквам се: тази седмица си оставам в София, поне се надявам да прекарам добър студентски празник. :D
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Princo написа:
                                Irka_fihi написа:
                                С жълта книжка.
                                Не важи
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X