Оплакване боли ме главата и немога да заспя Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:dzvqroto-qnisZ написа:Оплакване боли ме главата и немога да заспя Yellow_Flash_Colorz_PDT_37"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ама коя глава те боли,Боби? Оплакване - омръзна ми от шантавите аватари на гореспоменатия индивид. Още едно - мъжо ми снощи беше на форумска "вечеря с приятели",пък аз си стоях вкъщи с чаветата.
Коментар
-
Малко късничко,но и аз да се похваля:Купих си Мареа 2,4 JTD HLX с малки други глезотийки,като кожен салон и махагонови декорации по таблото.Оплакване:Опънали са ми чейнджъра и сега съм само на З-Рок.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
dzvqroto-qnisZ написа:Оплакване боли ме главата и немога да заспя Yellow_Flash_Colorz_PDT_37FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:dzvqroto-qnisZ написа:Оплакване боли ме главата и немога да заспя Yellow_Flash_Colorz_PDT_37"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Хваля се: утре не съм на лекции. :D :D :D :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
krasio_79bs написа:Tornado написа:Хваля се уредих празника в неделя.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар