Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз отдавна не съм се хвалила и сега ще го направя с 444 си мнение. Честито ми!

Коментар

да се похваля слижих си 100 литрова метанова бутилка и две бас каси

Коментар

Оплаквам се искат да ми купят ендурото , а на мен не ми се дава.Много трудно се разделям с предметите си.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Оплаквам се искат да ми купят ендурото , а на мен не ми се дава.Много трудно се разделям с предметите си.
          Нали разгледа сайта, който ти дадох. Харесай си нещо, дори и да го няма, качваме го на контейнера и идва. Тъкмо ще трябва да се сформира контейнера.

Коментар

да се похваля: Днес си взех амортисьорите - 2бр. предни Cofap-GAS да се оплача: Утре трябва да ги слагам.да се оплача: на работа съмда се похваля: от 7-ми си взимам отпуск 1 седмица :P
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

strajaro написа:
              да се похваля слижих си 100 литрова метанова бутилка и две бас каси
              На аватара или на Кромата от подписа
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Да се оплача: на работа съм в Събота, нямам кола от два месеца и съм настинала за пореден път...Хайде и да се похваля: ходих на работна командировка в чужбина и мина страхотно, след малко свършвам работа и ще си легна на топло вкъщи
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

От днес Типарата е с нов ангренажен ремък ,обтяжна ролка и семеринги...и учудващо за мен само за 170 лева...
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Днес, най-накрая си поръчахме шкаф с огледало за ремонтираната баня.Оплаквам се: ще е готово след 15-20 дни.
                    FIAT Marea ex
                    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Хвалба: днес смених тампони на носачите и външен накрайник на колата. Вече само пластмасите тракат.
                      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                      ...and justice for all

Коментар

Хваля се: Писна ми мамка му. Снощи седя долу с гаджето пред блока и си лафиме. До нас две дупета с голф седят и те си лафят, както и да е тях ги споменавам заради после. Та седим си ние и на улицата отсреща спира едно пежо и слизат двама и почват да хвърлят боклуци от пежото на поляната.Аз откачих направо тръгнах към тях и викам " Добре точно тука ли трябва да си хвърляте боклуците ? " оня ми вика е къде ? И аз " хвърляи в твоя квартал да ти сера в устата скапана ’’ Ръчна слизат единия ме бута .. гледам ги на по 40 години и 2мата по-яки от мене аз чакам само да замахне някой... 2рия мъж замахва не ме уцели. Аз му вкарах един много як прав за което се кефя И после след като го ударих ГОЛЕМИТЕ мъже единия ме държи другия ме бие .. и пак накрая му вкарах един в мутрата... а педерасчетата с голфа , като чуха приятелката ми да вика ... задна и беш лиске да бягаме ... Сигурен съм, че тия същите с голфчето , ако ги засека на някой светофар, ще отворят вратите и ще се правят на мъже ... ЕБАТИ СКАПАНАТА ДЪРЖАВА !!!!!!!!!
                        There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Днес сутринта в родният Плевен осъмнах без 2 предни таса Задните бяха вързани със свински опашки и копеленцата не са успяли да ги вземат.
                          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Да се оплача.Мъж падна от 6 етаж на блок пред очите ми гледката не е за хора със слаби сърца.

Коментар

Да се похваля,от днес съм с нов акумулатор FAAM,44 ампера за 89лева.
                              ex. punto elx 1.2i
                              Lancia Libra 1.6

Коментар

Оплаквам се продадох си мотора ендуро.Хваля се целта е покупка на друг по-нова година и по лек.

Коментар

Working...
                                X