Аз отдавна не съм се хвалила и сега ще го направя с 444 си мнение. Честито ми!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се оплача: на работа съм в Събота, нямам кола от два месеца и съм настинала за пореден път...Хайде и да се похваля: ходих на работна командировка в чужбина и мина страхотно, след малко свършвам работа и ще си легна на топло вкъщиEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
От днес Типарата е с нов ангренажен ремък ,обтяжна ролка и семеринги...и учудващо за мен само за 170 лева...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Хваля се: Писна ми мамка му. Снощи седя долу с гаджето пред блока и си лафиме. До нас две дупета с голф седят и те си лафят, както и да е тях ги споменавам заради после. Та седим си ние и на улицата отсреща спира едно пежо и слизат двама и почват да хвърлят боклуци от пежото на поляната.Аз откачих направо тръгнах към тях и викам " Добре точно тука ли трябва да си хвърляте боклуците ? " оня ми вика е къде ? И аз " хвърляи в твоя квартал да ти сера в устата скапана ’’ Ръчна слизат единия ме бута .. гледам ги на по 40 години и 2мата по-яки от мене аз чакам само да замахне някой... 2рия мъж замахва не ме уцели. Аз му вкарах един много як прав за което се кефя И после след като го ударих ГОЛЕМИТЕ мъже единия ме държи другия ме бие .. и пак накрая му вкарах един в мутрата... а педерасчетата с голфа , като чуха приятелката ми да вика ... задна и беш лиске да бягаме ... Сигурен съм, че тия същите с голфчето , ако ги засека на някой светофар, ще отворят вратите и ще се правят на мъже ... ЕБАТИ СКАПАНАТА ДЪРЖАВА !!!!!!!!!There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар