И аз никъде не съм чел, че ще идват!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Tornado написа:coolboby написа:хваля се: Цяла вечер със Майска и Илко си направихме страхотна среща в Търново! Хапване, пийванеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
biricata написа:Счупих скорости!!! Вече два дена съм пешеходец
Коментар
-
от днес немога да карам...нямам талон...изтече ми акта...т.е. те са два...единия за неправилно изпреварване и един защото си изгубих фиш-а и неможах да го платя....много тъпо ама нали съм примерен и като са ме глобили ще си чакам да си ми излезе наказателното и тогава ще си карам пак...иначе сега фуфу го кара един колега с който по стечение на обстоятелствата живеем заедно поне не съм я спрял и нея и поне сме в един график та ме кара на работа с моята ми кола като излезе чакам само да ги платя и да бягам пак да карам ))) че фуфу има да му купувам гуми и подгревни свещи )))Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
z_sutrov написа:Оплаквам се: на работа съм. не ми се бачка вече това. искам нещо друго ама ядец- нема.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
...
Оплаквам се - лаптопа ми отново е в бокса за ремонт (все още гаранционен)... Утре очаквам решение на компетентните лица да бъде бракуван и сменен с нов, тъй като това му е 7ми (седми!!!) ремонт за 1 година и 2 месеца. То не беше дъно, не беше СД, твърд диск, захранване... И сега пак дъно. Ще искам да ми дадат лаптоп с таван, щото ми писна от дъна)))Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
...
vital написа:Сподели каква марка и модел е...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Ами АСУС като цяло са си доста надеждна марка, но явно или модела който ползваш или самата бройка са излезли крайно несполучливи.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз също го гледах в Събота и почти през целия филм се превивах от смях.Поредната доза "Холувудски хумор".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар