Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз никъде не съм чел, че ще идват!

Коментар

coolboby написа:
      Tornado написа:
      coolboby написа:
      хваля се: Цяла вечер със Майска и Илко си направихме страхотна среща в Търново! Хапване, пийване
      На Елена нали?Оплаквам се не ми казаха по рано да си направя сметката поне айде няма да се оправдавам.Оплаквам се не прочетох преди да тръгна за Казанлък ,че ще бъдат на срещата във В.Търново.
      В елената пийвахме, пък в на Мина заведението хапвахме и пийвахме ))btw къде са писали, че ще идват?
      Ти си писал бре в темата за срещи 12.40.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

biricata написа:
        Счупих скорости!!! Вече два дена съм пешеходец
        Ето ти кутия за без пари! Отнасяй я веднага! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=50537

Коментар

от днес немога да карам...нямам талон...изтече ми акта...т.е. те са два...единия за неправилно изпреварване и един защото си изгубих фиш-а и неможах да го платя....много тъпо ама нали съм примерен и като са ме глобили ще си чакам да си ми излезе наказателното и тогава ще си карам пак...иначе сега фуфу го кара един колега с който по стечение на обстоятелствата живеем заедно поне не съм я спрял и нея и поне сме в един график та ме кара на работа с моята ми кола като излезе чакам само да ги платя и да бягам пак да карам ))) че фуфу има да му купувам гуми и подгревни свещи )))
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплаквам се: на работа съм. не ми се бачка вече това. искам нещо друго ама ядец- нема.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
              Оплаквам се: на работа съм. не ми се бачка вече това. искам нещо друго ама ядец- нема.
              Повярвай ми не си единственият с този проблем
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Поне имате работа, че много хора и това нямат.
                FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                ...and justice for all

Коментар

Не знам да се хваля ли, да се оплаквам ли. От днес съм в отпуск, поради липса на работа. Хубавото при мен е, че имам неизползван платен отпуск. Другите колеги, които нямат платен отпуск са в неплатен.
                  ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

ох, очаквам с нетърпение декември моята отпуска
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

...

Оплаквам се - лаптопа ми отново е в бокса за ремонт (все още гаранционен)... Утре очаквам решение на компетентните лица да бъде бракуван и сменен с нов, тъй като това му е 7ми (седми!!!) ремонт за 1 година и 2 месеца. То не беше дъно, не беше СД, твърд диск, захранване... И сега пак дъно. Ще искам да ми дадат лаптоп с таван, щото ми писна от дъна)))
                      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Сподели каква марка и модел е...

Коментар

...

vital написа:
                          Сподели каква марка и модел е...
                          Асус F5Z. Всички ми разправят, че процесорите на АМД били скапани - не знам в това ли е проблема, ама ми побеля брадата с него. А онзи ден четох класация за най-надеждните лаптопи и АСУС беше на първо място...щото не са тествали моя))
                          Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                          Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Ами АСУС като цяло са си доста надеждна марка, но явно или модела който ползваш или самата бройка са излезли крайно несполучливи.
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Снощи гледах 2012Нещо не ми хареса идеята на сюжета! На места смеха ми идваше в повече

Коментар

Аз също го гледах в Събота и почти през целия филм се превивах от смях.Поредната доза "Холувудски хумор".

Коментар

Working...
                                X