Утре ще слагаме зимните гуменки с новите бели тасовца. Да не й мръзнат крачетата. Пък и половината Рила беше по колата. Требе да се умие - нали е момиче - требе да е чистичка!
Като е момиче да не я готвиш за сватба
Ей сега на 4-ти декември става на 20-сет момата. Не я давам, пък ако ще и половината катун да я иска. Ееее, ако ми предложат някой Брерааааа.... Ама пак ще си помисля.
Само защото си я обичаш (+3000 лева без ремонтите) + реалната стойност и ремонтите. Иначе си остават вечно наши
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
Оплаквам се: Трябва да уча по основи на управлението...а тоя професор, доктор, доцент, космонавт се заядох с него и ще ми откъсне главата. Също така съм на поправка и по микроикономика........Хваля се: Не ми се учи
Хваля се - днес преобух гевезаната със зимните Джиславеди! Малко раничко, ама... Ай сега де го тоз големия сняг, дет да го газим.
Брейййййййй........ай честити тасове Живко
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Сложих ксенон на новия Фиат. И много се радвам. Свети много по-добре добре от стария. Благодарности на колегата Fuhrer. Другият месец може би още един комплект - за халогените.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Здравеите !Може ли да ми каже някой как се свалят облегалките за глави от предните седалки . На повечето коли има копче , което трябва да се натисне , за да може да се извади облегалката , но тук няма . Или аз не мога да го намеря . Колата ми е Фиат Мареа 1,9 TD 100 .
Здравеите !Може ли да ми каже някои как се свалят облегалките за глави от предните седалки . На повечето коли има копче , което трябва да се натисне , за да може да се извади облегалката , но тук няма . Или аз не мога да го намеря . Колата ми е Фиат Мареа 1,9 TD 100 .
дърпаш я напред малко и буташ надолу
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
хваля се: Цяла вечер със Майска и Илко си направихме страхотна среща в Търново! Хапване, пийване
На Елена нали?Оплаквам се не ми казаха по рано да си направя сметката поне айде няма да се оправдавам.Оплаквам се не прочетох преди да тръгна за Казанлък ,че ще бъдат на срещата във В.Търново.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
хваля се: Цяла вечер със Майска и Илко си направихме страхотна среща в Търново! Хапване, пийване
На Елена нали?Оплаквам се не ми казаха по рано да си направя сметката поне айде няма да се оправдавам.Оплаквам се не прочетох преди да тръгна за Казанлък ,че ще бъдат на срещата във В.Търново.
В елената пийвахме, пък в на Мина заведението хапвахме и пийвахме ))btw къде са писали, че ще идват?
Коментар