avvasilev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се: най-сетне успях да намеря време да си изчистя колата вътре. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Катастрофка
Да се оплача... Удариха ми фиатчето в петък! Верижна катастрофа на Цариградско шосе. 7 коли. Аз бях 1... Виновна е 7, която ни събра всичките на куп /според КАТ/, макар че аз смятам, че стана на два пъти. Т.е. 3 или 4 удариха 2, той 1, после 7 удари 6 и 5 или нещо от сорта, но така или иначе резултатът е смачкани ламарини... Даже някой каза, че го писали и по вестниците. На всичкото отгоре от Ауто Италия ми казват, че ще бавят колата до Коледа, ако има нужда от нови части /брони и т.н./.Да взема да се гръмна, а?
Коментар
-
Оплаквам се-Преди време се бях оплакал как едвам не се удари челно в мен едно Рено опитвайки се да избяга дупка на пътя за Средец.Разминахме се на косъм и от тогава съм с пукнат кожух на огледалото.Влизам днес да прегледам новините от Бургас и какво да видя-Челен удар заради заобикаляне на дупки по пътяИзточник: News.Burgas24.bg 10:47 / 17.11.2009 © Burgas24.bg Вчера около 17.30 ч. на пътя Бургас в посока Средец, на 250 метра преди бензиностанция "Черни връх", поради движение с несъобразена със състоянието на пътя скорост, лек автомобил "Форд фиеста", с бургаска регистрация, управляван от 20 годишния С.Х. от с. Черни връх, при заобикаляне на дупки, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно с движещия се там л.а. "Рено Клио", с бургаска регистрация, управляван от 51 год. М.М. от Бургас. От инцидента няма сериозно пострадали - водачът на л.а. "Форд" е настанен за лечение в бургаската болница, с диагноза "контузио капидис"(травма на главата), без опасност за живота.
Коментар
-
Оплаквам се: Приятелката ми 2 пъти я блъскат вече, Събота и днес! Бях в колата докато тя си купуваше ботуши. Гледам някакъв се мъчи да обърне и излязох от колата. Оня обаче не се впечатли от размерите ми и продължава да си маневрира и в същото време се нацелва в колата й. Викам "Стой, бе" оня продължава. Спря и ми казва, че й нямало нищо на колата. Казах му да слезе от колата и тогава да казва, че нищо и няма. В крайна сметка си тръгнахме от там защото нямах нерви да се занимавам с тоя щото нямаше и 5лв. в него си. Кат не ми се викаше, защото и с тях трябва да се разправям, пък беше паркирала на забранено!!!
Коментар
-
Да се похваля, Изобретението върху което работих вече няколко седмици проработи. Става дума за самоделно направена термопомпа въздух-вода. С един климатик/инвертор отоплявам 2 етажа по 65 квадрата + топлата вода за потребление. Имам още сигурно седмица за донастройки, но като цяло работи! Някаква идея от къде да купя пропилен гликол?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Да се похваля, Изобретението върху което работих вече няколко седмици проработи. Става дума за самоделно направена термопомпа въздух-вода. С един климатик/инвертор отоплявам 2 етажа по 65 квадрата + топлата вода за потребление. Имам още сигурно седмица за донастройки, но като цяло работи! Някаква идея от къде да купя пропилен гликол?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар