Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се.Чакам почистените инжектори да пристигнат до 2 часа и се мятам да сглобявам колата.Да видим какъв ще е резултата след това :D
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

От вчера на обяд нямаме грам телевизия! Ама никаква! Ни кабелна,ни картина,ни звук!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Това хвалба ли е горното Хваля се: доброто настроение не ме е пускало цяла седмица

Коментар

Irka_fihi написа:
          От вчера на обяд нямаме грам телевизия! Ама никаква! Ни кабелна,ни картина,ни звук!
          Ами то обикновено като няма кабелна ,няма картина и звук.Явно при теб е по-различно.

Коментар

Irka_fihi написа:
            Една антенка и веднага гледаш.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оплаквам се - падна ми лекарството от зъба, как да не се ядосам?

Коментар

Оплаквам се : взе ми се акъла от работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Хваля се: днес жената има рожден ден и сега ще ходим да се почерпим
                FIAT Marea ex
                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Хваля се - смятах в понеделник да сменя единия пистов ремък, който просвирваше от време на вме (доста често) и сега съм сигурен, че ще го направя оплаквам се - днес се скъса стария

Коментар

kiler_4o написа:
                    Хваля се - смятах в понеделник да сменя единия пистов ремък, който просвирваше от време на вме (доста често) и сега съм сигурен, че ще го направя оплаквам се - днес се скъса стария
                    Знаеш ли как ще те скъсам тебе !! Да я стягаш за събота, че не те чувствам !! :D :D
                    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

wazmo написа:
                      Оплаквам се : взе ми се акъла от работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Хваля се: днес жената има рожден ден и сега ще ходим да се почерпим
                      Айде Наздраве и да не забравиш да почерпиш
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Хваля се. Днес се сдобих ето с това. Ще го ползвам за донор на моя звяр.
                        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
                          Хваля се. Днес се сдобих ето с това. Ще го ползвам за донор на моя звяр.
                          браво колега

Коментар

Оплаквам се:Изгоря ми монитора
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

И аз да се оплача.Бензиновата ми помпа нещо не работи,утре ще търся причината.Добре че ГИ има аварийно стартиране директно на газ.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се:Спечелих от тото-то.25лв.
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X