Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    След цял ден мъчене с flex type най-накрая успях да го инсталирам. Преди ми правеше мурафети и сега е на 6.Като контраст да отбележа, че в момента уча по "Информатика", неделя имам изпит Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
    Отдавна съм спрял да ползвам това нещо... (flex type).Има си къде-къде по-лесни начини да пишеш на кирилица (и на фонетик).

Коментар

Irka_fihi написа:
      avvasilev написа:
      Irka_fihi написа:
      avvasilev - не трябва ли да кажеш,че жена ти чака вторият ВИ наследник?
      Благодаря за корекцията
      Докъде стигнахте с чакането? :D Роди ли се вече или да чакаме тема?
      Естествено,че ще има нова тема.Всеки нов член на форума е събитие от национално значение.А пък и аз трябва да се похваля на висок глас.
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Да се похваля:Осрам Найтбрейкър на фарове с лупи свети страхотно.Вече се замислям дали да правя коледен подарък на красавицата (ксенон).
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Да се похваля вече съм с куфар на тавана и оригинални гредички на Фиат.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=50002
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хваля се от името на колата. ---"Вече съм с нов термостат. Тоз най-накрая реши да ми купи. Таратончо, аз откога му разправям."
            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Tornado написа:
              Да се похваля вече съм с куфар на тавана и оригинални гредички на Фиат.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=50002
              Честито и да сложиш някоя снимка да те видим

Коментар

lubomm написа:
                Честито и да постнеш снимка кат го сложиш да те видим

Коментар

T_SHOW написа:
                  lubomm написа:
                  Това съм го гледал колега ама кога ще се съживи защото не знам от колко години гние там дет е

Коментар

lubomm написа:
                    T_SHOW написа:
                    lubomm написа:
                    Това съм го гледал колега ама кога ще се съживи защото не знам от колко години гние там дет е
                    "ТАМ" е от 20-30 дена.

Коментар

T_SHOW написа:
                      lubomm написа:
                      T_SHOW написа:
                      lubomm написа:
                      "ТАМ" е от 20-30 дена.
                      ако е до магазина на опел аз я знам поне от година две

Коментар

Хваля се. Най-накрая днес ми остана време да си инсталирам програмата за връзка между комп. и телефона ми. То не било сложно.Оплаквам се. Аз пък се плашех.Хваля се.Всичко е готово и работи. Пробвах го.Много съм щастлив.

Коментар

Да се оплача:Голяма скука тез дни.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Утре е петък 13-ти.Тогава няма да е скука,най-вероятно.

Коментар

До сега бях на работа. Това май не е за хвалба.А, и да се оплача, напълнял съм а няма време за спорт
                              FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

Оплаквам се: нещо сам се разболял, ако почна да грухтя вече трябва сериозно да се притеснявам.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X