Хвалба - в събота бяхме на едно супер тайно местенце и си изкарахме страхотно!В неделя ходихме до Рилски манастир и се наплющяхме с мекици. :D На връщане покарах колата. :D Оплакване - времето е гадно и не успях да изляза днес.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
След като си счупих десния фар по идиотски начин ,днес взех нов - DEPO...Имаше два фара в магазина ,единия беше асиметричен ,а на другия нищо не пишеше...Каква е разликата между асиметричен и обикновен фар...защото взех асиметричен ,понеже нямаше никаква разлика във вида с този ,който ми е на колата?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:След като си счупих десния фар по идиотски начин ,днес взех нов - DEPO...Имаше два фара в магазина ,единия беше асиметричен ,а на другия нищо не пишеше...Каква е разликата между асиметричен и обикновен фар...защото взех асиметричен ,понеже нямаше никаква разлика във вида с този ,който ми е на колата?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Да се изфукам и аз - Водих Живето да чешем пирелитата (щот има нужда) на Рилски манастир и имах честта да покарам заедно с Ирка. Ваньо ми подари 2 кила домашна габровска. Страхотен уйкенд - невероятен. Запознах се с Митака - Джак Дениълс.И да се оплача - закъснях за срещата във Велико Търново и никой нямаше.
Коментар
-
Princo написа:Predatorsi написа:След като си счупих десния фар по идиотски начин ,днес взех нов - DEPO...Имаше два фара в магазина ,единия беше асиметричен ,а на другия нищо не пишеше...Каква е разликата между асиметричен и обикновен фар...защото взех асиметричен ,понеже нямаше никаква разлика във вида с този ,който ми е на колата?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Gofi написа:С колегата-nai7 се опитахме да защитим българските майки,а те МОДЕРНИТЕ заключиха темата,да не би да има сигани сред тях.Темата беше-ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ раздел общия,каква е тая цензура,на всички ни писна от мангалите.
Коментар
-
Meril
-
Meril
-
Meril
ntodorov написа:iee написа:Оплаквам се: искам на планинатааааааа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар