В любовта няма нищо срамно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
meril написа:=Rudi= написа:meril написа:Е...де....
Коментар
-
Meril
Еххх...прав си. И аз искам целия свят да знае,но се ограничавам само с форума Знае колега,знае :P
Коментар
-
Ами няма от какво да се стесняваш тогава колежке .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Meril
-
misira80 написа:струва ми се че колежката нещо не е самаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Meril
misira80 написа:meril написа:misira80 написа:струва ми се че колежката нещо не е сама
Коментар
-
Е колежката все пак е решила да се похвали, така че до някъде това е мястото, но пък от друга страна си прав че "спам темата" може би е по-удачна в случая.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:Е колежката все пак е решила да се похвали, така че до някъде това е мястото, но пък от друга страна си прав че "спам темата" може би е по-удачна в случая.
Коментар
-
krasio_79bs написа:batproho написа:Е колежката все пак е решила да се похвали, така че до някъде това е мястото, но пък от друга страна си прав че "спам темата" може би е по-удачна в случая.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар