Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В любовта няма нищо срамно.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

meril написа:
      =Rudi= написа:
      meril написа:
      Е...де....
      Кое те подразни? Питам дали човека е наясно с чувствата ти или още не знае?
      Колегааа,аз се хваля за себе си Твоето сега е любопитство :P
      Брей, че сложен въпрос зададох! Когато аз съм влюбен искам целия свят да знае , а ти - предните ти 3 поста са общо от 5 думи и 2 емотикона и при малката закачка: "Колегаааа... " Извинявай! Все едно не съм те питал!

Коментар

Еххх...прав си. И аз искам целия свят да знае,но се ограничавам само с форума Знае колега,знае :P

Коментар

Ами няма от какво да се стесняваш тогава колежке .
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

струва ми се че колежката нещо не е сама
            fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
            ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

misira80 написа:
              Моля?

Коментар

misira80 написа:
                Това ми прозвуча че колежката "получава сигнали от космоса".Колега нека бъдем по-толерантни и да спазваме добрия тон все пак.

Коментар

meril написа:
                  misira80 написа:
                  Моля?
                  както и да е тва е друга тема на разговор
                  fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
                  ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

misira80 написа:
                    meril написа:
                    misira80 написа:
                    Моля?
                    както и да е тва е друга тема на разговор
                    Споделете колега,мен ме вълнува!Защото минахте границата ми се струва!

Коментар

Ще ме извините ли колеги,ама мястото на вашите излияния не е ли в "спам темата"?Разбирам трепета на новата любов,но ми се струва че малко бягате от темата.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Е колежката все пак е решила да се похвали, така че до някъде това е мястото, но пък от друга страна си прав че "спам темата" може би е по-удачна в случая.

Коментар

batproho написа:
                          Е колежката все пак е решила да се похвали, така че до някъде това е мястото, но пък от друга страна си прав че "спам темата" може би е по-удачна в случая.
                          Нямам в предвид хвалбата на колежката.Дай Боже всеки му такъв повод за хвалене.Имам в предвид последвалите хвалбата коментари.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                            batproho написа:
                            Нямам в предвид хвалбата на колежката.Дай Боже всеки му такъв повод за хвалене.Имам в предвид последвалите хвалбата коментари.
                            Това имах в предвид и аз .

Коментар

Да се оплача: Вчера колата ми започна да дрънчи зверски през най-малката неравност и когато се наведох и погледнах, тампона на едната биалетка беше изчезнал безкрайно Хваля се: купих си 2 нови биалетни и сега всичко е 6
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хваля се: масълце и всички филтри са сменени, всичко друго е проверено Още една хвалба: в мноого добро настроение съм Оплакване: Исках да си измия и подредя колата, но почти не спира да вали, а другата е в гаража

Коментар

Working...
                                X