Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

z_sutrov написа:
    Хваля се: Смених предни дискове, предни накладки, свещи, ремъци и ролки, масло, горивен филтър.Оплаквам се: Олекнах с 505лв.Сега само трябва да сложа зимните гуми и съм готов за зимата.
    ква зима, аз отивам да се топна в морето, умрехме днеска от жега....оф топик - тая газ дето я сложих на Шел-а баси и .... като изключа от скорост колата гасне!!! п.п. сичко това да се приеме за оплакване!
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      z_sutrov написа:
      Хваля се: Смених предни дискове, предни накладки, свещи, ремъци и ролки, масло, горивен филтър.Оплаквам се: Олекнах с 505лв.Сега само трябва да сложа зимните гуми и съм готов за зимата.
      ква зима, аз отивам да се топна в морето, умрехме днеска от жега....оф топик - тая газ дето я сложих на Шел-а баси и .... като изключа от скорост колата гасне!!! п.п. сичко това да се приеме за оплакване!
      Е не само по черноморието е топло в Казанлък е същото.- хвалбаУтре отиваме на планиско рали Бузлуджа/Шипка 2009/ - също хвалба
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ще се похваля - напазарувах си от новият партньор на форума масло, супер цена за добър клас масло. Купих си и Филтър от друг партньор, медни шайби, и сега отивам да го сменя. Старата селения е на < 6000 км, ама довиждане, съжалявам за нея. Купих си също светодиоди, съпротивления, и платка, и ще си направя плафоните както аз си знам.

Коментар

ogi28b написа:
          Ще се похваля - напазарувах си от новият партньор на форума масло, супер цена за добър клас масло. Купих си и Филтър от друг партньор, медни шайби, и сега отивам да го сменя. Старата селения е на < 6000 км, ама довиждане, съжалявам за нея. Купих си също светодиоди, съпротивления, и платка, и ще си направя плафоните както аз си знам.
          И Оги за плафоните да се похвалиш във снимки както се казва дела и документи.А да се похваля и аз смазах механизмите на предните врати защото много трудно се отваряха отвътре и счупих една дръжка вътрешна ,но сега е само с кутре да се отварят ехей

Коментар

Ето , стигнал съм до някакъв етап. Изобщо не знам колко е голям плафона, и ги лепя малко наизуст. Предполагам че 6 такива серии ще са достатъчни.
            Прикачени файлове

Коментар

Днес като пълен идиот си счупих десния фар и утре трябва да взимам нов...
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Хваля се....

Коментар

meril написа:
                  Хваля се....
                  Малко не разбрах: май си се влюбила или ........
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                    meril написа:
                    Хваля се....
                    Малко не разбрах: май си се влюбила или ........
                    Лекичко.....

Коментар

А той знае ли, че ти...?

Коментар

Е...де....

Коментар

Оплаквам се: Днес пред мен един приятел блъсна един моторист, който прелетя няколко метра. Момчето добре, че беше с екип, стана си като пич от асфалта....

Коментар

Оплаквам се: Когато, гласувах в онази тема " колко често влиате във форума " Посочих отговор "всеки ден" от тогава не ми остава време и веднъж седмично да влизам
                            There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

meril написа:
                              Е...де....
                              Кое те подразни? Питам дали човека е наясно с чувствата ти или още не знае?

Коментар

=Rudi= написа:
                                meril написа:
                                Е...де....
                                Кое те подразни? Питам дали човека е наясно с чувствата ти или още не знае?
                                Колегааа,аз се хваля за себе си Твоето сега е любопитство :P

Коментар

Working...
                                X