z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
donnna написа:z_sutrov написа:Хваля се: Смених предни дискове, предни накладки, свещи, ремъци и ролки, масло, горивен филтър.Оплаквам се: Олекнах с 505лв.Сега само трябва да сложа зимните гуми и съм готов за зимата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ще се похваля - напазарувах си от новият партньор на форума масло, супер цена за добър клас масло. Купих си и Филтър от друг партньор, медни шайби, и сега отивам да го сменя. Старата селения е на < 6000 км, ама довиждане, съжалявам за нея. Купих си също светодиоди, съпротивления, и платка, и ще си направя плафоните както аз си знам.
Коментар
-
ogi28b написа:Ще се похваля - напазарувах си от новият партньор на форума масло, супер цена за добър клас масло. Купих си и Филтър от друг партньор, медни шайби, и сега отивам да го сменя. Старата селения е на < 6000 км, ама довиждане, съжалявам за нея. Купих си също светодиоди, съпротивления, и платка, и ще си направя плафоните както аз си знам.
Коментар
-
Meril
-
Meril
z_sutrov написа:meril написа:Хваля се....
Коментар
-
Meril
-
Оплаквам се: Когато, гласувах в онази тема " колко често влиате във форума " Посочих отговор "всеки ден" от тогава не ми остава време и веднъж седмично да влизамThere is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
Meril
=Rudi= написа:meril написа:Е...де....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар